Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το σύμφωνο συμβίωσης - Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ

Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το σύμφωνο συμβίωσης - Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
14

Το νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια πέρασε από την επιτροπή της Βουλής, την ώρα που οι βουλευτές του έτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού αποφάσισαν να το καταψηφίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ο βουλευτής του κόμματος Β. Κόκκαλης είχε δηλώσει ότι οι ΑΝΕΛ επιφυλάσσονται, ενώ στην σημερινή συνεδρίαση ο έτερος βουλευτής Κ. Κατσίκης δήλωσε ότι καταψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο.

Η αλλαγή στην στάση των ΑΝΕΛ προκάλεσε την άμεση αντίδραση της στάσης του Ποταμιού το οποίο ενώ δήλωσε δια του βουλευτή του Ι. Φωτήλα ότι επιφυλάσσεται για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, τελικώς ψήφισε «ναι» επί της αρχής του νομοσχεδίου.

Η Νέα Δημοκρατία επιφυλάχθηκε να διατυπώσει τη θέση της στην Ολομέλεια, την ώρα που η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ καταψήφισαν. Το ΠαΣοΚ με τη σειρά του ψήφισε θετικά επί της αρχής, ενώ «ναι» ψήφισε και η Ένωση Κεντρώων.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM