Ένα αγόρι χορεύει popping με θέα την Ακρόπολη

Ένα αγόρι χορεύει popping με θέα την Ακρόπολη Facebook Twitter
2

«Λέγομαι, Πονομάροβ Αλέξανδρος, είμαι είκοσι χρόνων, κατάγομαι από την Ουκρανία και εδω και δέκα χρόνια ζω στην Ελλάδα» μου λέει. «Ήρθαμε για οικονομικούς λόγους. Νιώθω τυχερός, διότι η Ελλάδα, αν και έχει διάφορα προβλήματα, όπως και η κάθε χώρα, είναι από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει κάποιος!»

Ο Αλέξανδρος ανέβασε στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το Hello της Adele, σε δική του χορογραφία. Όταν το Youtube το κατέβασε λόγω δικαιωμάτων, το έβαλε στο Facebook. 

ADELE - HELLO (Dance Video)

Τελικά με κατέβασε το YouTube λόγω δικαιωμάτων, οπότε το ανεβάζω εδώ! Ευχαριστώ σε όλους που έπρηξα και έκαναν κοινοποίηση!Adele και το νέο της album "25" που ειναι διαθέσιμο από τις 20 Νοεμβρίου.#adele #hello #acropolis #lycabettus

Posted by Oleksandr Ponomarov on Monday, 23 November 2015

«Φοιτώ στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να ασχολούμαι και με άλλες δραστηριότητες» εξηγεί στο LIFO.gr. «Γράφω καποια μίνι-σενάρια και τελευταία έκανα μια προσπάθεια να δραστηριοποιηθώ στο χώρο του stand-up comedy.»

Κι ο χορός;

«Η ιστορία αρχίζει από το 2011 όταν απέτυχα σε ένα "μπατλ" χορού σε ένα σχολικό πάρτι. Εκείνη ήταν η στιγμή που
αποφασισα να ασχοληθώ λιγάκι πιο σοβαρά...
Ασχολήθηκα με διάφορα είδη χορού για μικρό διάστημα, όπως το "electro dance" και το "break dance" ώσπου κατέληξα τελικά στο "popping" που βλέπετε στο βίντεο. Το αστείο είναι πως το διάλεξα διότι για τα υπόλοιπα είδη δεν είχα χώρο στο σπίτι).

 

Ένα αγόρι χορεύει popping με θέα την Ακρόπολη Facebook Twitter
«Πιστεύω ότι το βίντεο είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα. Κρατά τις αναμνήσεις μας ζωντανές.»

Τι είναι το popping;

Το popping έχει τις ρίζες του στην Καλιφόρνια στην δεκαετία του '70 και βασίζεται στο να κουνά κανείς γρήγορα τους μυς του. Μια από τις πιο γνωστές κινήσεις είναι και το moonwalk που έγινε διάσημο από τον βασιλιά της Ποπ. Μαθαίνω χορό από διάφορα βίντεο στο YouTube και εκτός από την περίοδο των Πανελληνίων χορεύω συστηματικά αν και ερασιτεχνικά.

Ετσι σιγά σιγά βασίζομαι σε μια «συνταγή», για ένα σχετικά καλό βίντεο: Ωραίο τοπίο, καλή οπτική γωνία, ντύσιμο που να συμπληρώνει τις κινήσεις (ένα μακρύ πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει), ένα γνωστό τραγούδι και μια καλή χορογραφία.

Βέβαια δεν θα κατάφερνα τίποτα χωρίς την συμπαράσταση, την υπομονή και την υποστήριξη του κολλητού μου του Μάνου που είναι ο κάμεραμαν, των υπολοίπων κολλητών και φίλων μου και φυσικά της οικογένειας μου!

Η έμπνευση πώς σου έρχεται;
Κουβαλάω πάντα ένα μπλοκάκι μαζί μου προκειμένου να μην ξεχάσω τις ιδέες που μου έρχονται. Επιπλέον, εκεί γραφώ τους τα πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή, πριν είναι πλέον αργά, διότι η ζωή τελικά είναι πολύ μικρή. Πιστεύω ότι το βίντεο είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα, διότι κρατά τις αναμνήσεις μας ζωντανές.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια