Μπέζος: Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους

Μπέζος: Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους Facebook Twitter
53

Για το σύμφωνο συμβίωσης και τη δυνατότητα των ομόφυλων ζευγαριών να κάνουν και να υιοθετούν παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του ως προς την υιοθεσία και τη συμφωνία του σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης.

«Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης χωρίς συζήτηση και έχω και πάρα πολλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι και με μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο έργο πίσω τους, όμως το θέμα του παιδιού είναι πολύ λεπτό και δεν μπορεί να απαντά κανείς, έτσι, ελαφρά τη καρδία. Δεν συμφωνώ προς το παρόν» σημείωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «προτιμότερο θα ήταν τα παιδιά να είναι σε ένα ζευγάρι ετεροφυλοφίλων παρά σε ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων».

Πολιτισμός
53

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΟΠΗ ΜΑΦΙΑ

Πολιτισμός / Σικελία: Πιθανή η εμπλοκή της μαφίας στην κλοπή έργων τέχνης της Αναγέννησης - «Πολύ περίεργη υπόθεση»

Η κλοπή ξύπνησε μνήμες από τη διαβόητη εξαφάνιση, το 1969, ενός αριστουργήματος του Καραβάτζιο από μια εκκλησία, μια υπόθεση που συνδέεται με τη μαφία της Σικελίας
THE LIFO TEAM