H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter
4

Λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση ενός κινητού με πορτάκι, στο πολύ δημοφιλές βίντεο του τραγουδιού της Adele "Hello", η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung ανακοίνωσε μόλις την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου κινητού, το οποίο φημολογείτο ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που οπτικά τουλάχιστον μοιάζει σαν να έρχεται απευθείας από το 2004.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το έγκυρο σάιτ, PhoneArena, η απόφαση της Samsung να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο μοντέλο της W2016, απαντά στην μεγάλη ζήτηση που γνωρίζει η κατηγορία των clamshell κινητών στο κοινό της Ιαπωνίας και Ανατολικής Ασίας και απ' ό,τι φαίνεται από τις περιγραφές η εταιρεία υπήρξε γενναιόδωρη στα χαρακτηριστικά που εξοπλίζουν την νέα συσκευή.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως προκύπτει από τις πρώτες λεπτομέρειες, το W2016, θα διαθέτει διπλή οθόνη αφής, μεγέθους 3,9 ιντσών και ανάλυσης 1280 x 768 pixels, επεξεργαστή Exynos στα 2,1GHz, 3 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μια οπίσθια κάμερα 16 Megapixels, ενώ θα τρέχει το λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η τιμή του, αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του εντυπωσιακού κινητού.  

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM