Καθηγήτρια έλεγε στους μαθητές να φορούν εσώρουχα όταν κάνουν μπάνιο γιατί τους βλέπουν άγγελοι

Καθηγήτρια έλεγε στους μαθητές να φορούν εσώρουχα όταν κάνουν μπάνιο γιατί τους βλέπουν άγγελοι Facebook Twitter
50

Πρωτοφανές περιστατικό σε γυμνάσιο της Λευκωσίας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα».

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή καθηγήτρια Θρησκευτικών, που διδάσκει σε Γυμνάσιο φέρεται να προέτρεπε τους μαθητές να μην κάνουν μπάνιο γυμνοί, αλλά με τα εσώρουχά τους, επειδή τους έβλεπαν γυμνούς οι «φύλακες άγγελοί» τους και αυτοί ήταν απρεπές.

Η απίστευτη καταγγελία έγινε από μητέρα μαθήτριας που κατήγγειλε τα όσα έλεγε η καθηγήτρια θεολογίας και ανέφερε πως η κόρη της είχε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να κάνει μπάνιο με τα εσώρουχά της. Το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του τα όσα απίθανα τους έλεγε στο μάθημα θρησκευτικών η καθηγήτρια.

Το sigmalive.com μεταδίδει πως το εν λόγω περιστατικό ήταν γνωστό στο Υπουργείο Παιδείας εδώ και καιρό, καθώς αρκετοί γονείς είχαν κάνει παράπονα για τη συγκεκριμένη καθηγήτρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σίγμα, ουδεμία επίσημη ενέργεια έγινε από πλευράς Υπουργείου για διερεύνηση των παραπόνων μέχρι στιγμής. 

Ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης ανέφερε στην εκπομπή πως το Υπουργείο Παιδείας, πως υπήρχαν παράπονα για την καθηγήτρια, αλλά όχι επίσημες καταγγελίες, κάτι που τους εμπόδιζε από το να λάβουν μέτρα εναντίον της. Επιπλέον τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει τις θέσεις της εκπαιδευτικού, περί «φυλάκων αγγέλων», διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι ακραίες συμπεριφορές είτε φραστικές, είτε στην πράξη, δεν είναι αποδεκτές. Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι το Υπουργείο Παιδείας θα ενεργήσει πάραυτα, είτε κάνοντας τις ανάλογες συστάσεις στην καθηγήτρια είτε παρακολουθώντας το φαινόμενο.

πηγή: sigmalive.com

Διεθνή
50

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM