Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την αρπαγή της μικρής Μαρίας

Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την αρπαγή της μικρής Μαρίας Facebook Twitter
4

Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την αρπαγή της μικρής Μαρίας Facebook Twitter

 

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την Ελευθερία Δημοπούλου και τον Χρήστο Σαλή για την αρπαγή της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2013 και εν συνεχεία είχε πάρει και ευρωπαϊκές διαστάσεις.

 

Σήμερα το Δικαστήριο έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών για την πράξη της αρπαγής ανηλίκου το ζεύγος των αθιγγάνων με τους οποίους ζούσε μέχρι τότε η μικρή Μαρία, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών στην Ε. Δημοπούλου και 18 μηνών στο Χρ. Σαλή, με τριετή αναστολή, για τις πράξεις της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

 

Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την αρπαγή της μικρής Μαρίας Facebook Twitter

 

Υπενθυμίζεται ότι σε αστυνομικό έλεγχο που είχε γίνει σε οικισμό αθιγγάνων στην περιοχή Φαρσάλων, είχε εντοπιστεί το πεντάχρονο τότε ξανθό κοριτσάκι με τα γαλανά μάτια και εν συνεχεία το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.



4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM