Ο δήμαρχος της Λέσβου άφησε Τσίπρα και Σούλτς και ετοιμάστηκε να βουτήξει για να σώσει πρόσφυγες

Ο δήμαρχος της Λέσβου άφησε Τσίπρα και Σούλτς και ετοιμάστηκε να βουτήξει για να σώσει πρόσφυγες Facebook Twitter
1

Ο Δήμαρχος της Λέσβου ήταν έτοιμος να πέσει στη θάλασσα την ώρα που ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα-Σουλτς, προκειμένου να σώσει πρόσφυγες που κινδύνευαν.

Σύμφωνα με το τοπικό emprosnet.gr, ο κ. Γαληνός, ενώ ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μετά  την άφιξη τους στο αεροδρόμιο, είδε στο ύψος της Βαρειάς δύο ναυαγούς να ζητούν βοήθεια.

Τότε, έδωσε εντολή στον οδηγό να σταματήσει και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του για να πέσει στη θάλασσα, καθώς είναι δεινός κολυμβητής και παλιός αθλητής του πόλο.

Τελικά οι πρόσφυγες  περισυνελέγησαν ασφαλείς από ψαράδες.

«Ο δήμαρχος που έμεινε με το φανελάκι και ως γνωστόν είναι δεινός κολυμβητής και πρώην πρωταθλητής στο πόλο, όχι μόνο δεν ακολούθησε την επίσκεψη των δύο ηγετών στη Μόρια, αλλά παρέμεινε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλλη στο σημείο μέχρι να βεβαιωθεί ότι η υγεία των ναυαγών προσφύγων είναι εντάξει και αναμένεται τώρα με άλλα ρούχα να υποδεχτεί τους Τσίπρα και Σουλτς στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ