«Προσγειωθείτε επί τέλους!» H μία και μοναδική, νόμιμη Ομάδα Έψιλον απαντά στο LIFO.gr ///

«Προσγειωθείτε επί τέλους!» H μία και μοναδική, νόμιμη Ομάδα Έψιλον απαντά στο LIFO.gr /// Facebook Twitter
7

Τις προάλλες, και με αφορμή τη σύλληψη 5 ατόμων που δήλωσαν μέλη της ομάδας Ε, συγκεντρώσαμε ό,τι είναι γνωστό γι' αυτήν σε ένα ρεπορτάζ. 

Εκεί ανέφερα και την Ομάδα Ε, του κυρίου Αριστοτέλη (είναι ο κύριος κάτω δεξιά).

«Προσγειωθείτε επί τέλους!» H μία και μοναδική, νόμιμη Ομάδα Έψιλον απαντά στο LIFO.gr /// Facebook Twitter

Εκ μέρους της ομάδας ο Πρόεδρος και η Γραμματέας μού έστειλαν την παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσιεύω αυτούσια, απολαμβάνοντας απόλυτα το σουρεαλιστικό του πράγματος. 

                                                                                                                        30 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητή Lifo και αγαπητοί συντάκτες,

    Διάβασα το άρθρο σας σχετικά με το ποια (υποτίθεται) πως είναι η Ομάδα Έψιλον και θέλω να σας παραθέσω τα παρακάτω.

    Προσγειωθείτε επί τέλους. Όλες αυτές οι Ομάδες «Ε» Έψιλον είναι φούσκες και ανύπαρκτες. Ούτε κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα και συγγραφείς είχε ποτέ  σχέση με την Ομάδα «Ε» Έψιλον.

    Η Ομάδα «Ε» είναι μία και μόνο. Ιδρύθηκε το 1962 στο εξωτερικό και το 1999 μετέφερε την έδρα της στην Θεσσαλονίκη αφού ζήτησε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αναγνώρισή της, βάσει του ήδη υφισταμένου καταστατικού της από το 1962. Σήμερα είναι καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τον αριθμό 6509/1962 και στην Α΄Εφορία με το ΑΦΜ 099905754. Έχει τα τηλέφωνα 2310. 69.86.54 και 2310. 69.79.64.

     Όλοι αυτοί που αναφέρονται σε αυτήν, εκμεταλλεύονται την αίγλη που απέκτησε μέσω των έργων που εμείς πραγματοποιήσαμε. Το «Ε» κακοποιήθηκε από όλους όσους αναφέρονται σε αυτό. Ο Κεραμυδάς ήταν απλός ένας έμπορας και έγραφε όλες αυτές τις φαντασιώσεις για να κερδίσει χρήματα, παρασύροντας το κοινό με όλα τα μυθεύματα που μπορούσαν να ανήκουν μόνο σε κακοπροαίρετους ή σε ψυχασθενείς. Το ίδιο και ο Φουράκης και ο Γιαλουράκης και ο νυν Πάλμος που τολμάει ακόμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο, παρότι τους έχουμε κάνει πολλές συστάσεις όπως και στην Ελεύθερη ώρα.

 

   Ο Χαρδαβέλας αρκετά χρόνια δούλευε τον κόσμο και τον παραπλανούσε με όλους εκείνους που μάζευε κάθε βράδυ ενώ ήξερε ότι η Ομάδα «Ε» Έψιλον υπάρχει επίσημα και όλοι εκείνοι που μάζευε ήταν παρατρεχάμενοι και φευγάτοι. Επειδή αυτή η επικίνδυνη παραπληροφόρηση συνεχιζόταν, έστειλε έγγραφο το Δ.Σ. και του δήλωσε ότι έπρεπε  να σταματήσει πλέον με αυτό το παιχνίδι. Ο κύριος Χαρδαβέλας αφού έλαβε την επιστολή μας, έστειλε συνεργείο του ΑΛΤΕΡ εδώ στην έδρα μας. Μαζί ήρθε και ο Φουράκης με δύο δικούς του ανθρώπους από την Εξπρές Σέρβις. Ενώπιον όλων είπα στον Φουράκη εάν ήθελε να συνεχίσει όφειλε να γίνει μέλος και να προσγειωθεί διότι όλα αυτά που έγραφε και δήλωνε ήταν μόνο για  ξεκουτιασμένες γριούλες. Το συνεργείο πήρε συνέντευξη. Φωτογράφησε πολλά από την έδρα μας και περισσότερο ότι κοσμούσε τον 1ο Ναό των Ελλήνων τον οποίο οικοδόμησε η Ομάδα «Ε» προς τιμή όλων των Ελλήνων.

    Αμέσως στην επόμενη εκπομπή όπου παρευρέθηκαν πάλι οι ίδιοι αλλά και κάποιος Γουδής, αφοπλίστηκαν και η εκπομπή με το θέμα αυτό έκλεισε για πάντα. Το κακό είναι ότι τόσο ο κύριος Χαρδαβέλας όσο και κάποιος άλλος δεν είχε το σθένος να  βγάλει στο κανάλι μια φορά κάποιον από την αυθεντική και νόμιμη Ομάδα «Ε» η οποία έχει έμπρακτες εθνικές και κοινωνικές δραστηριότητες από το 1962 μέχρι σήμερα και συνεχίζει.

    Ήδη τελείωσε ο δεύτερος Παρθενώνας προς τιμή του θεού Αλεξάνδρου, την  θεοποίηση του οποίου αναβιώσαμε επίσης νομικά . Η απόφαση του δικαστηρίου για την αναγνώριση της αναβίωσης για την εδώ και 2351 χρόνια υφιστάμενη θεοποίηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2013 και καταχωρήθηκε στο Πρωτοδικείο με τον αριθμό 422/2013 και για την έναρξη των δραστηριοτήτων στην Α΄Εφορία.

    Όλοι αυτοί που εμφανίζονται στις εφημερίδες και στο Internet, ή εξυπηρετούν συμφέροντα κάποιων ανθελληνικών  παραγόντων ή είναι ψυχασθενείς, ή προσπαθούν να παραπλανήσουν το κοινό για να εξυπηρετήσουν αθέμιτα υλικά οφέλη ή ακόμα και αυτά που ζήσαμε προ ολίγων ημερών με τους 5 της ονομαζόμενης Ομάδας ΕΥ.

    Καμία από όλες αυτές τις Ομάδες δεν έχει ταυτότητα αφού δεν είναι νομικό πρόσωπο οπότε δρα παράνομα, επικίνδυνα και σε βάρος τόσο της κοινωνίας όσο και της εδώ και δεκάδες χρόνια υφιστάμενης αυθεντικής Ομάδας με εθνικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

    Ακόμα και έτσι ανύπαρκτες και παράνομες όπως είναι ας μας απαριθμήσουν τουλάχιστοn ένα έργο όχι δύο. Τι έχουν επενδύσει όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι για να προωθήσουν κάποιο έργου που έχει σχέση με τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα της χώρας και εν γένει της ανθρωπότητας;

    Μήπως τις βάσεις στην Σελήνη και στην Ανδρομέδα που έγραφε ο δημοσιογράφος Χίος στο Μακελειό; Ή μήπως τα υπέρ όπλα του Πάλμου που μπόρεσαν να  αχρηστέψουν την αεροπορία των Τούρκων; Ή μήπως την κατάρριψη των δύο Τουρκικών αεροσκαφών; Ή μήπως τον πόλεμο που έκανε η Αγγλία  στις Φόκλαντ νήσους  για να καταστρέψει τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Ομάδας «Ε» Έψιλον; Ή μήπως το μυστικό υπέρ όπλο που το μετέφεραν δημόσια στον Όλυμπο και το έθαψαν 18 μέτρα βαθιά;

 

    Και όλα αυτά όπως και οι Ομάδες τους είναι μυστικές. Ξέρετε αγαπητοί τι σημαίνει μυστικό ή μυστική οργάνωση; Το λέει η λέξη. Εάν υπάρχει κάποια τέτοια μυστική οργάνωση ποτέ δεν θα την γνωρίσουμε ή θα την ανακαλύψουμε πόσο μάλλον τα μέσα που χρησιμοποιεί. Εδώ οι μυστικές όλων αυτών των φευγάτων έχουν ξεβρακωθεί. Δεν υπάρχει πλέον κανένα μυστικό και παύουν να είναι μυστικές οπότε μπορούν να είναι όπως ανάφερα ψυχασθενικές ή κάποιος τους πετάει κανένα ευρώ στην τσέπη για να παραπλανούν την κοινή γνώμη.

    Είναι ντροπή αγαπητοί να έχουμε υπηρεσίες, αστυνομίες, ασφάλειες, υπουργείο δημόσιας τάξης, κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας και να μην  γνωρίζουν τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει. Τι είναι νόμιμο και τι παράνομο και αδέσποτο. Οι κύριοι δημοσιογράφοι και εισαγγελείς δεν βαρύνονται λιγότερο για όλη αυτή την αταξία και ασυδοσία.

    Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, εξαιτίας ενός νομικού που τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο επειδή δήθεν ήξερε πολλά για την Ομάδα «Ε», χωρίς ποτέ να είχε κάποια επαφή με την Ομάδα «Ε», κατόπιν δικής μου διαμαρτυρίας έστειλε εδώ συνεργείο και έκανε δημοσίευμα  δύο σελίδων για την αυθεντική Ομάδα «Ε». Σήμερα όμως στο Μακελειό που εμφανίζεται λανσάρει κάποιους άσχετους αλλά δεν ανάφερε ούτε κουβέντα για την μοναδική αυθεντική Ομάδα «Ε». Για ποιο λόγο όλα αυτά; Που οδηγείται αυτός ο λαός όταν υπάρχει αυτή η αρρώστια της ψευδολογίας και παραπλάνησης χωρίς κανένα έλεγχο;

    Το Δ. Σ. σκέφτηκε πολλές φορές να ξεκινήσει ένδικα. Καλά θα είναι όμως οι κύριοι δημοσιογράφοι να γίνουν ευσυνείδητοι και να καταλάβουν επιτέλους ότι επιτελούν κάποια ιερή αποστολή αφού με τις δυνατότητες που τους  έδωσε η χώρα  μπορούν να γαλουχούν σωστά τις κοινωνίες ή να τις οδηγήσουν μέσω των παραπλανήσεων στην ολική καταστροφή.    

  

     Σας επισυνάπτουμε ένα από τα έργα της Ομάδας "Ε", το δεύτερο ναό των Ελλήνων και επίσης σας δίνουμε την ιστοσελίδα της Ομάδας «Ε» Έψιλον, στην οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με εμάς και τη νόμιμη υπόσταση μας και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

http://www.omada-hepsilon.org/

    Για περισσότερες λεπτομέρειες είμαστε στη διάθεση σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

Αριστοτέλης Κακογεωργίου                                         Α. Φιλιππίδου

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μ' αυτά και μ' αυτά λέω να ανοίξω και γώ ένα τέτοιο μαγαζί.Να μαζευτούμε 5-6,να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή και να περάσουμε και απ' την εφορία για έναρξη.Παραθέτω τα υποψήφια ονόματα της ομάδας για ψηφοφορία.Α.ομαδα Ε Ελιψον,Β ομάδα Ε Ερεψον,Γ.ομαδα Ε Επεσον, Δ.ομάδα Ε Εκλαψον Ε.ομαδα Ε Εκαλτσον ΣΤ. ομάδα Ε Εσφυξον ...το γράμμα μετά το ΣΤ. ομάδα Ε (Μ)ΕκαψονΟι 50 πρώτοι που θα επιλέξουν το δημοφιλέστερο όνομα θα γίνουν μέλη εντελώς δωρεάν Στόχος της ομάδας είναι να μαζέψουμε ένα εκατομμύριο ευρώ,μπορεί και δυο θα δούμε,για χτίσουμε ένα ναό προς τιμή του θεού Αλεξάνδρου -Κολιν Φαρελ σε τοποθεσία που θα γνωρίζει μόνο το Δ.Σ.Οι υπόλοιποι θα πηγαίνουν μόνο με δεμένα τα μάτια
...Παταγώδης αποτυχία.Ούτε τετράδα για πρέφα δε μαζευτήκαμε.Και το'χα όραμα να γίνει σοβαρή δουλειά.Αν οι Έψιλον είναι η κοκα-κόλα εμείς θα είμασταν η Pepsi ξέρω γω.Οργανωμένα πράματα όχι καμιά μουσαντένια απομίμηση.Κρίμα...ομάδα Ε ΕσφυριξονκαιΕληξων
Ο "Παρθενώνας" είναι αυτό το κοτετσι με κιονες και την κυματιστη στέγη της φωτογραφίας; Αυτό είναι το έργο της ομάδας; Η περιλαμβάνουν και το εφιππο γυψοάγαλμα του Αλέξανδρου στο πάνω στο αποχωρητηριο αριστερα; Λατρεύω πάντως το ξεκατινιασμα μεταξύ των Ε. Θυμίζει λίγο τους "διαβολικούς" από το "Εκκρεμές του Φουκο" στο πιο επαρχιωτικο.