O Justin Bieber νευριάζει με θαυμάστριες και αφήνει συναυλία στη μέση

O Justin Bieber νευριάζει με θαυμάστριες και αφήνει συναυλία στη μέση Facebook Twitter
4

Xιλιάδες νεαρές Νορβηγίδες θαυμάστριες είχαν από νωρίς κατακλύσει το χώρο που απόψε το βράδυ θα έκανε την εμφάνισή του το ίνδαλμά τους.  Ο Justin Bieber ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτικό σόου και θα έδινε μια μικρή συναυλία στα πλαίσια της εμφάνισής του, αλλά η βραδιά δεν εξελίχθηκε καλά.

Κάποιο από τα κορίτσια στις μπροστινές σειρές, έχει χύσει κάτι στη σκηνή και ο τραγουδιστής σπεύδει να σκουπίσει το υγρό δάπεδο. Οι νεαρές εκστασιάζονται καθώς ο Bieber πλησιάζει και απλώνουν τα χέρια, εμποδίζοντάς τον. Εκείνος αντιδρά, τους ζητά να τον ακούσουν και σκύβει με το πανί στο χέρι. Εκείνη τη στιγμή, μια θαυμάστρια (που απόψε θα είναι σίγουρα η πιο μισητή Νορβηγίδα των Βeliebers), απλώνει και πάλι το χέρι της. Ακολουθεί η καταστροφή: o τραγουδιστής εκνευρίζεται, πετά το πανί, βγάζει τη ζακέτα του -την πετά και αυτ - και κάνει θριαμβευτική έξοδο από τη σκηνή λέγοντας πως δεν συνεχίζει το σόου.

Οι θαυμάστριες έκαναν μια απελπισμένη προσπάθεια να τον φέρουν και πάλι πίσω τραγουδώντας...

Ο Bieber δεν γύρισε ποτέ και αμέσως μετά εξηγήθηκε μέσω instagram. Zήτησε συγγνώμη για τα νεύρα του, είπε πως είχε δύσκολη εβδομάδα με λίγο ύπνο, κατηγόρησε ξανά τις θαυμάστριες στην πρώτη σειρά για τη συμπεριφορά τους και είπε στους παραγωγούς πως θα επανορθώσει...

Sadly it's Been a rough week for me, long days no sleep, while having to be "on" as they would say for cameras fans etc. In no way did I mean to come across mean, but chose to end the show as the people in the front row would not listen. Hopefully people will understand where I am coming from. I don't always handle things the right way but I'm human and I'm working on getting better at responding not reacting. Unfortunately people were affected by this as am I. For the people in the back I am so sorry and for anyone I may have disappointed im sorry. Sorry for wasting the tv people's time I'll be sure to make it up to you next time on tour.. With love Justin.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Bieber (@justinbieber) στις

Το ξέσπασμα αυτό ήταν το δεύτερο της εβδομάδας. Χθες, ο Βieber είχε και πάλι νεύρα και αποχώρησε από συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις και την πρόταση των παρουσιαστών αν γυρίσουν ένα βίντεο για το Youtube. Aν και για να είμαστε δίκαιοι, η συνέντευξη ήταν εξαρχής κάπως αμήχανη και "χαμένη στη μετάφραση".

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γρανάδα ετοιμάζει για τον Λόρκα την κηδεία που δεν έγινε ποτέ

Πολιτισμός / Νερό, γη, φωτιά και αέρας: Η Γρανάδα αποχαιρετά τον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

Ενενήντα χρόνια μετά τη δολοφονία του, η πόλη διοργανώνει μια τετραήμερη δημόσια τελετή πένθους. Περίπου 500 καλλιτέχνες συμμετέχουν σε μια συμβολική κηδεία για τον ποιητή και τα θύματα της φρανκικής καταστολής.
THE LIFO TEAM
Ο καλλιτέχνης που ξαναφτιάχνει τα βυζαντινά ψηφιδωτά της Γάζας, ψηφίδα προς ψηφίδα

Πολιτισμός / Τζόρνταν Νάσαρ: Η τέχνη που ξαναχτίζει τη μνήμη της Παλαιστίνης

Ο Παλαιστινοαμερικανός Τζόρνταν Νάσαρ ανασυνθέτει αρχαία ψηφιδωτά από τη βόρεια Γάζα, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και αρχειακό υλικό. Η νέα του έκθεση στο Λονδίνο ενώνει τη βυζαντινή κληρονομιά, την παλαιστινιακή παράδοση και τη μνήμη της εξορίας.
THE LIFO TEAM
Κέρδισε μεγάλο λογοτεχνικό βραβείο. Τώρα τον κατηγορούν ότι έγραψε το διήγημά του με AI

Πολιτισμός / Κέρδισε μεγάλο λογοτεχνικό βραβείο. Τώρα τον κατηγορούν ότι έγραψε το διήγημά του με AI

Το «The Blue Fighter» απέσπασε το Caine Prize, όμως ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης χαρακτήρισε σχεδόν ολόκληρο το κείμενο προϊόν AI. Ο συγγραφέας διαψεύδει τις κατηγορίες και οι διοργανωτές ερευνούν την υπόθεση.
THE LIFO TEAM
Τα λουλούδια που άρπαξαν οι Ναζί: Ένας Μπρέγκελ πουλήθηκε για 5 εκατομμύρια λίρες

Πολιτισμός / Τα λουλούδια που άρπαξαν οι Ναζί: Ένας Μπρέγκελ πουλήθηκε για 5 εκατομμύρια λίρες

Ο Γιαν Μπρέγκελ ζωγράφισε μια ανθοδέσμη που χρειάστηκε μήνες για να ολοκληρωθεί. Τετρακόσια χρόνια αργότερα, το έργο που άρπαξαν οι Ναζί πουλήθηκε για 5 εκατομμύρια λίρες.
THE LIFO TEAM
Η Αν Κάρσον διάβασε ποίηση με τον Ocean Vuong, έξι ημέρες μετά το Νόμπελ

Πολιτισμός / Η Αν Κάρσον διάβασε ποιήματα με τον Ocean Vuong στα γενέθλιά του

Η φετινή νομπελίστρια εμφανίστηκε σε μια μικρή, κατάμεστη αίθουσα στο Ρέικιαβικ, σε μια ποιητική βραδιά που είχε οργανώσει ο Ocean Vuong. Η συνάντησή τους συνέπεσε με τα 38α γενέθλια του συγγραφέα.
THE LIFO TEAM
Δύο σπάνια κινεζικά κεραμικά βρέθηκαν σπασμένα μέσα σε προθήκη του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Δύο πολύτιμα κινεζικά αντικείμενα έγιναν κομμάτια μέσα στην προθήκη τους

Το μπολ και το μικρό πορσελάνινο κουτί ανήκουν σε συλλογή αξίας περίπου ενός δισεκατομμυρίου λιρών. Το μουσείο ερευνά το ανεξήγητο ατύχημα ενώ οι φωτογραφίες των θραυσμάτων προκαλούν αντιδράσεις στην Κίνα.
THE LIFO TEAM
Στο Ρότερνταμ τα απορριμματοφόρα έχουν ποιήματα. Τώρα η παράδοση έγινε πολιτιστική κληρονομιά

Πολιτισμός / Στο Ρότερνταμ τα απορριμματοφόρα έχουν ποιήματα. Τώρα η παράδοση έγινε άυλη πολιτιστική κληρονομιά

Εδώ και 38 χρόνια, τα οχήματα καθαριότητας κυκλοφορούν στους δρόμους με στίχους γραμμένους στις πλευρές τους. Τώρα αυτή η ασυνήθιστη παράδοση αναγνωρίστηκε επίσημα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά.
THE LIFO TEAM