Το επιχείρημα Κουμουτσάκου για το λόγο που η Ν.Δ. έλεγε τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες»

Το επιχείρημα Κουμουτσάκου για το λόγο που η Ν.Δ. έλεγε τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες» Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
6

«Στην ελληνική γλώσσα όποιος διαβάζει χωρίς να του επιτρέπεται λέγεται λαθραναγνώστης, όποιος κυνηγάει παρανόμως λέγεται λαθροκυνηγός, όποιος επιβαίνει παρανόμως σε ένα μέσο λέγεται λαθρεπιβάτης…», ήταν το επιχείρημα του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή, στην κριτική για τη φρασεολογία περί «λαθρομεταναστών» που χρησιμοποιούσε το κόμμα του για τους πρόσφυγες.  

Ο κ. Κουμουτσάκος μέσα από τις αντιδράσεις βουλευτών στα λεγόμενα του έκανε λόγο για «δαιμονοποίηση ενός όρου» που «μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα» και για την πολιτική της Ν.Δ. που «ήταν πιο αποτελεσματική από αυτή της σημερινής κυβέρνησης».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Yπάρχουν ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκε τις υποθέσεις η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»

«Oι εισαγγελείς κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η δουλειά τους είναι να στέλνουν στο ακροατήριο υποθέσεις που είναι δεμένες και φάνηκε ότι η δουλειά αυτή δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει», είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM