Το επιχείρημα Κουμουτσάκου για το λόγο που η Ν.Δ. έλεγε τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες»

Το επιχείρημα Κουμουτσάκου για το λόγο που η Ν.Δ. έλεγε τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες» Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
6

«Στην ελληνική γλώσσα όποιος διαβάζει χωρίς να του επιτρέπεται λέγεται λαθραναγνώστης, όποιος κυνηγάει παρανόμως λέγεται λαθροκυνηγός, όποιος επιβαίνει παρανόμως σε ένα μέσο λέγεται λαθρεπιβάτης…», ήταν το επιχείρημα του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή, στην κριτική για τη φρασεολογία περί «λαθρομεταναστών» που χρησιμοποιούσε το κόμμα του για τους πρόσφυγες.  

Ο κ. Κουμουτσάκος μέσα από τις αντιδράσεις βουλευτών στα λεγόμενα του έκανε λόγο για «δαιμονοποίηση ενός όρου» που «μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα» και για την πολιτική της Ν.Δ. που «ήταν πιο αποτελεσματική από αυτή της σημερινής κυβέρνησης».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM