Μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση παιδόφιλου στην 6χρονη κόρη της μέσα στο Γ.Κ. Νίκαιας

Μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση παιδόφιλου στην 6χρονη κόρη της μέσα στο Γ.Κ. Νίκαιας Facebook Twitter
3

Σε καταγγελία για παρενόχληση παιδόφιλου στην 6χρονη κόρη της, μέσα στο Γ.Κ. της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν η μικρή προχώρησε η μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί στον Αντ1, το παιδί της νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και στις 25 Οκτωβρίου στις 04.30 τα ξημερώματα, την ώρα που βρισκόταν στο θάλαμο εκείνη  και  άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους, η μία από τις γυναίκες άκουσε ένα θόρυβο.

Όταν γύρισε προς τα εκεί όπου ακουγόταν ο θόρυβος είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγυμνος και το κοριτσάκι να είναι ξεγυμνωμένο.

Όταν έβαλε τις φωνές ο παιδόφιλος εξαφανίστηκε. Όπως είπε η μητέρα, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα έκανε λόγο για αμέλεια του νοσοκομείου ενώ σε ερώτηση γιατί δεν προχώρησε σε μήνυση είπε ότι δεν έχει τα 100 ευρώ που απαιτούνται αφού και η ίδια και ο σύζυγός της είναι άνεργοι.

Ο διοικητής του νοσοκομείου επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε ότι διέταξε ΕΔΕ.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM