Θρίλερ στη Λέσβο με νέο ναυάγιο - Εκατοντάδες πρόσφυγες στη θάλασσα

Θρίλερ στη Λέσβο με νέο ναυάγιο - Εκατοντάδες πρόσφυγες στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτο: lesvosnews
8

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Η ξύλινη λέμβος στην οποία επέβαιναν πάνω από 200 πρόσφυγες, ανατράπηκε από τους ισχυρούς ανέμους και οι άνθρωποι βρέθηκαν στο νερό.

Θρίλερ στη Λέσβο με νέο ναυάγιο - Εκατοντάδες πρόσφυγες στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτο: lesvosnews
Θρίλερ στη Λέσβο με νέο ναυάγιο - Εκατοντάδες πρόσφυγες στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτο: lesvosnews

Ένα Σούπερ Πούμα, δυο πλωτά του λιμενικού και ένα σκάφος της Frontex παίρνουν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας.

Στο λιμάνι του Μολύβου σκάφη του Λιμενικού, ψαράδικα της περιοχής, αλλά και τουρκικά ψαράδικα, περισυλλέγουν συνεχώς επιζώντες.

Το ΜΕGA μετέδωσε πριν από λίγο πως ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν διασωθεί είναι πάνω από 230 ενώ επτά έχουν ανασυρθεί νεκροί, και πως οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι άσχημες.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στο Κέντρο Υγείας Καλλονής πολλοί ναυαγοί, κυρίως παιδιά. Τα λιμάνια του Μολύβου και της Πέτρας έχουν μετατραπεί σε «υπαίθρια ιατρεία» όπου γιατροί και εθελοντές δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή ναυαγούς.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM