O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter
5

Όταν ο γαμπρός ακύρωσε το γάμο λίγες ημέρες πριν από την τέλεση του, η πεθερά ανέλαβε δράση για να ξεπεράσει, με τον πιο ανθρώπινο τρόπο, τη δύσκολη κατάσταση.

Συνέβη στο Σακραμέντο όπου η Κάρι Ντουέιν, μητέρα της νύφης, αποφάσισε, καθώς είχαν γίνει όλες οι παραγγελίες για ετοιμασίες για τον γάμο που ακύρωσε ο μετανιωμένος γαμπρός, να φωνάξει στη δεξίωση 120 άστεγους της πόλης.

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter
Η νύφη και ο παραλίγο γαμπρός

Αυτοί ήταν που απόλαυσαν το γεύμα των 35 χιλιάδων δολαρίων σε κέντρο δεξιώσεων του Σακραμέντο παρέα με την πεθερά η οποία δήλωσε:

 «Όταν μάθαμε πως ακυρώθηκε ο γάμος, φυσικά και στεναχωρηθήκαμε. Όμως είχαμε ήδη πληρώσει το ποσό για το δείπνο και σκεφτήκαμε πως η περίσταση ήταν ιδανική προκειμένου με τη σειρά μας να δώσουμε κάτι πίσω στην κοινότητα μας».

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter

Η 27χρονη νύφη, σε κακή κατάσταση συμφώνησε με την κίνηση της μητέρας της, δεν μπόρεσε όμως να παραβρεθεί. «Αν περισσέψουν μερικά μεζεδάκια, θα τα τυλίξω και θα της τα πάω σπίτι, να τα δοκιμάσει όταν νιώσει καλύτερα», είπε η Κάρι.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM