Σεισμός

Η επική φωτογραφία νεαρού ιερέα στη Μύκονο με ζώνη Hermès και γυαλιά Gucci

Η επική φωτογραφία νεαρού ιερέα στη Μύκονο με ζώνη Hermès και γυαλιά Gucci Facebook Twitter
6

Η επική αυτή φωτογραφία, αντάξια ενός Κάτουλου, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ελληνικά social media. Τα σχόλια κυμαίνονται από την θυμηδία έως την ακραία οργή. Σύμφωνα με τη λεζάντα του ανθρώπου που την ανέβασε (αν και αυτό δεν έγινε δυνατό να επιβεβαιωθεί) εικονίζει έναν εξαιρετικά στυλάτο παπά σε σούπερ μάρκετ του νησιού  με γυαλιά Gucci και πράσινη ζώνη Hermès. Ακόμη κι αν αποδειχθεί hoax (που δεν έχει αποδειχτεί), εκφράζει πολλά. Την αγανάκτηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας για την εκκωφαντική απουσία της εκκλησίας από τα μεγάλα προβλήματα του καιρού. Η λεζάντα γράφει:

Only in a Mykonos supermarket can you have a live DJ, fashion shows on large video screens with disco lights & see a genuine Greek Orthodox Priest wearing Gucci sunglasses with a blue Hermes belt accompanied by a lady with a LouisVuitton bag in the meat & cheese section.
6

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Αν ειναι αυτός παπάς σίγουρα στην τσέπη του είχε το άιφον 6 πλας! (ακόμα κι αν ήταν ακυκλοφόρητο!!!) Πάντως έχει δει παπάδες με ρέιμπαν γιαλάκια στα παμπλικ αθήνας να συζητάνε για το πιο αιφον ειναι καλύτερο-πριν κατι χρόνια αυτό... Να τον ψάξουμε στο φέισμπουκ γιατί οι παπάδες που έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια έχουν εγκατασταθεί στο ιντερνετ!
Εγώ δεν βλέπω κάτι που να μαρτυράει ότι είναι παπάς. Κι εγώ μπορώ να φορέσω ένα ράσο για να κάνω εφέ (ειδικά στην Μύκονο!), αλλά αυτό δεν με κάνει καλόγρια.