ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2015 | 00:49

....

Θεωρώ χίλιες φορές προτιμότερο για έναν άνδρα να είναι παχουλός,με κοιλίτσα και γεροδεμένος,από το να είναι κοκκαλιάρης,"γυμνασμένος" και με κοιλιακούς.Εν ολίγοις,ο άντρας πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣ και όχι μύξα.Η τόση αδυναμία που χαρακτηρίζει την πλειονότητα των αγοριών στις μέρες μας δεν θα ταίριαζε ΟΥΤΕ και στις κοπέλες.Εν κατακλείδι,ΝΑ ΤΡΩΤΕ.Ένας άντρας.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αληθεια τωρα;εγραψες αυτην την εξομολογηση για να μας πεις τι;οκ γουστα ειναι αυτα,δεν σε κατηγορω,αλλα το να γραφεις με τοση εμπαθεια για το πως προτιμας να ειναι ο αλλος και μαλιστα να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ειναι ετσι,μου φαινεται τουλαχιστον κομπλεξικο.Αλλα βεβαια αν εγραφε καποιος εξομολογηση κρινοντας τους ''παχουλους'' ατομα σαν και σενα θα επεφταν με τα μουτρα να τον φανε και θα εκαναν λογο για ρατσισμο και στενομυαλια.Ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο λυπηρο ηταν αυτο που εγραψες.Μια κοπελα.