Περιοδεία α λα Ομπάμα θα κάνει ο Γεωργιάδης

Περιοδεία α λα Ομπάμα θα κάνει ο Γεωργιάδης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Α λα Ομπάμα θα είναι η προεκλογική εκστρατεία του Αδώνιδος Γεωργιάδη στην κούρσα για την προεδρία της Ν.Δ.. Σύμφωνα με το Έθνος ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος αρχηγός θα κάνει περιοδείες με πούλμαν το οποίο θα είναι βαμμένο στα χρώματα του κόμματος ενώ από τα παράθυρα του θα προεξέχουν σημαίες της Ν.Δ.. Πρώτος σταθμός αυτής της περιοδείας θα είναι οι Σκουριές.

Εν τω μεταξύ το κόστος για την διεξαγωγή των εκλογών, που περιλαμβάνει το λογισμικό, tablet που θα χρησιμοποιηθούν, ψηφοδέλτια, φακέλους, σφραγίδες και λοιπά χρειώδη , υπολογίζεται σε τουλάχιστον 700.000 με 800.000 ευρώ, ποσό που δυσκολεύει  το χρεοκοπημένο ταμείο του κόμματος.

Οι  διεκδικητές της ηγεσίας και τα υπόλοιπα 13 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δίνουν ξανά ραντεβού αύριο προκειμένου να αποφασίσουν για την ημερομηνία και τους όρους διεξαγωγής των εκλογών ενώ ενδιάμεσα θα

υπάρξουν διαδοχικές συσκέψεις των επιτελών του κόμματος και των εκπροσώπων των υποψηφίων  για τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού συστήματος.

Ποικίλουν εν τω μεταξύ και οι σκέψεις για το αντίτιμο που θα πληρώνουν όσοι ψηφίσουν στις εκλογές της ΝΔ.. με τα περισσότερα στελέχη να ζητούν το ¨εισιτήριο» να είναι 2 ευρώ. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που ζητούν το αντίτιμο να είναι πολύ μεγαλύτερο-μέχρι 20 ευρώ-ώστε να αποκλειστούν οι «περαστικοί».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM