Περιοδεία α λα Ομπάμα θα κάνει ο Γεωργιάδης

Περιοδεία α λα Ομπάμα θα κάνει ο Γεωργιάδης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Α λα Ομπάμα θα είναι η προεκλογική εκστρατεία του Αδώνιδος Γεωργιάδη στην κούρσα για την προεδρία της Ν.Δ.. Σύμφωνα με το Έθνος ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος αρχηγός θα κάνει περιοδείες με πούλμαν το οποίο θα είναι βαμμένο στα χρώματα του κόμματος ενώ από τα παράθυρα του θα προεξέχουν σημαίες της Ν.Δ.. Πρώτος σταθμός αυτής της περιοδείας θα είναι οι Σκουριές.

Εν τω μεταξύ το κόστος για την διεξαγωγή των εκλογών, που περιλαμβάνει το λογισμικό, tablet που θα χρησιμοποιηθούν, ψηφοδέλτια, φακέλους, σφραγίδες και λοιπά χρειώδη , υπολογίζεται σε τουλάχιστον 700.000 με 800.000 ευρώ, ποσό που δυσκολεύει  το χρεοκοπημένο ταμείο του κόμματος.

Οι  διεκδικητές της ηγεσίας και τα υπόλοιπα 13 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δίνουν ξανά ραντεβού αύριο προκειμένου να αποφασίσουν για την ημερομηνία και τους όρους διεξαγωγής των εκλογών ενώ ενδιάμεσα θα

υπάρξουν διαδοχικές συσκέψεις των επιτελών του κόμματος και των εκπροσώπων των υποψηφίων  για τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού συστήματος.

Ποικίλουν εν τω μεταξύ και οι σκέψεις για το αντίτιμο που θα πληρώνουν όσοι ψηφίσουν στις εκλογές της ΝΔ.. με τα περισσότερα στελέχη να ζητούν το ¨εισιτήριο» να είναι 2 ευρώ. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που ζητούν το αντίτιμο να είναι πολύ μεγαλύτερο-μέχρι 20 ευρώ-ώστε να αποκλειστούν οι «περαστικοί».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM