Κάτοικος της Μυκόνου προσέφυγε στο ΣτΕ για τον αυξημένο ΦΠΑ

Κάτοικος της Μυκόνου προσέφυγε στο ΣτΕ για τον αυξημένο ΦΠΑ Facebook Twitter
1

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε επιχειρηματίας της Μυκόνου μετά την αύξηση του ΦΠΑ σε έξι νησιά, μεταξύ αυτών και στη Μύκονο. Ο επιχειρηματίας ζητά την ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Η κατάργηση των ειδικών διατάξεων και μειωμένο ΦΠΑ στη Μύκονο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Πάρο και τη Σκιάθο τέθηκε σε εφαρμογή από χθες 1η Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει δεύτερη ομάδα νησιών των Ιούνιο ενώ στη συνέχεια ο μειωμένος ΦΠΑ θα καταργηθεί και σε όσα νησιά έχουν απομείνει.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM