Μητσοτάκης: Γερασμένο κόμμα η Ν.Δ.

Μητσοτάκης: Γερασμένο κόμμα η Ν.Δ. Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
3

Γερασμένο κόμμα που έχει πάρει διαζύγιο από πολλές κατηγορίες πολιτών χαρακτήρισε σήμερα η Ν.Δ. ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πάντως ότι ο βασικός αξιακός της πυλώνας «εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επίκαιρος και πρέπει να προβληθεί».

Σημείωσε επίσης μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ, ότι πρέπει να γίνει  ανανέωση στα πρόσωπα και τις δομές αλλά και στο "brand" του κόμματος, καθώς «οι νέοι δεν μας ακούνε».

«Δεν έχουμε καταφέρει να εκπέμψουμε ένα πραγματικό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα γενιά, να τους δώσουμε μια πραγματική ελπίδα ότι με κεντροδεξιές φιλελεύθερες πολιτικές μπορούν να πετύχουν ένα καλύτερο αύριο», τόνισε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM