Θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο η Περιστέρα Μπαζιάνα

Θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο η Περιστέρα Μπαζιάνα Facebook Twitter
32

Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν η Περιστέρα Μπαζιάνα. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο kozanimedia.gr ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης, λέγοντας: «Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουθήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία..."

Όπως είπε επίσης ο Πρύτανης, η κ. Μπατζιάνα "έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα".

Σύμφωνα με τον ίδιο "το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα».

Τι αναφέρει μεταξύ άλλων για τη σύζυγο του Πρωθυπουργού το wikipedia:

«Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή. ο θέμα της διδακτορικής διατριβής της ήταν "Αρχιτεκτονικές Ελέγχου και Τεχνικές Μετάδοσης για τη Βελτιστοποίηση της Απόδοσης Οπτικών WDM Δικτύων".

Όμως τελικά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επιβλέποντα καθηγητή της, τον οποίο κατηγόρησε ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσε αμοιβές της, προσφεύγοντας το 2003 στη Δικαιοσύνη, με δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου, και [αρχικά] δικαιώθηκε. Τ.Σύμφωνα με τον επιβλέποντα καθηγητή της κ. Λυμπερόπουλο, αυτός προσέφυγε στο Εφετείο Πατρών κατά της πρωτόδικης απόφασης, το οποίο τελικά τον δικαίωσε και υποχρέωσε την κυρία Μπαζιάνα να του καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη.»

Ελλάδα
32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM