ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
44

«Είμαι της Τάξεως και της Ηθικής. Το Αναγκαστικό αλλοδαπό πουστροδίκαιο δε θα περάσει. Μπορείς να με ξεφορτωθεις;» ρωτά στο τουίτερ ο Δ. Καμμένος και προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να τον ξεφορτωθεί. 


Ο «πόρτα πόρτα» (έτσι λέγεται ο λογαριασμός του στο twitter) δεν είχε αφήσει ποτέ αμφιβολίες για το ποιόν του: Μοιάζει ρατσιστής, συνωμοσιολόγος, ομοφοβικός, άνθρωπος γεμάτος μίσος, που χρησιμοποιεί την "ηθική" ως άλλοθι για να κάνει bullying που είναι στα όρια του -αντιρατσιστικού- νόμου. Χάρηκα που ο Τσίπρας δεν δέχτηκε να βάλει τον Νικολόπουλο σε υπουργείο, αλλά η χαρά δεν κράτησε και πολύ, γιατί λίγη ώρα αργότερα έμαθα ότι έβαλε ΑΥΤΟΝ!

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter

Οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου είναι γνωστές. Παρ' όλα αυτά μπήκε αρχικά στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως βουλευτής των δεύτερων, επειδή χωρίς αυτόν (και τους ομοίους του απ' το κόμμα του συνονόματού του Πάνου Καμμένου) τάχα δεν θα μπορούσαμε να βγούμε απ' το μνημόνιο, σύμφωνα φυσικά με το ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε τη συνεργασία με το κόμμα των Καμμένων. Πλέον υπουργοποιήθηκε κιόλας στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ανήμερα του Athens Pride ξαναβγήκαν στην επιφάνεια μερικές απ' τις γνωστές ατάκες του - τις οποίες μετά την κατακραυγή έσβησε, με χρόνια καθυστέρησης. 

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο που θα έδινε στα ομόφυλα ζευγάρια *κάποια* (και όχι όλα) δικαιώματα χάρη στο Σύμφωνο Συμβίωσης. 

Αυτός είναι ο βουλευτής της συγκυβέρνησης, ο υποστηρικτής της Πρώτης (και της Δεύτερης) Φοράς Αριστερά, που χωρίς αυτόν και τους ομοίους του η κυβέρνηση δήθεν θα κατέρρεε.

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter

Κανένα σχόλιο φυσικά απ' το αριστερό κόμμα, καμία καταδίκη. (Αντίθετα, υπουργική επιβράβευση και, όπως διαφημίζει και ο ίδιος, προσκλήσεις στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.)

Κι όλα αυτά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συνεργαστεί μ' αυτούς εδώ (επειδή οι άλλοι ήταν κακοί και μνημονιακοί...):

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
(Και του Τσίπρα!)
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα Facebook Twitter
44

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Όταν άκουσα για την υπουργοποίηση εκνευρίστηκα, με έπιασε απόγνωση, σκέφτηκα ότι θα γίνει χαμός στο διαδίκτυο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι και αυτό όπως όλα, θα περάσει και δε θα ακουμπήσει, οπότε ηρέμησα και το αποδέχτηκα. Όπως όλα τα σκάνδαλα, όλες οι παραφωνίες, όλα! Πριν από μερικές μέρες, ήρθε στην επιφάνεια το σκάνδαλο Φλαμπουράρη για το οποίο όχι μόνο δεν δικαιολογήθηκε, έγινε με όμοια σκανδαλώδη τρόπο η συγκάλυψή του. Είδατε να γίνει τίποτα? Ο Πρωθυπουργός τον κάλυψε, οι οπαδοί τον στήριξαν μιλώντας για πόλεμο λάσπης και η ζωή συνεχίστηκε. Για να μην παρεξηγηθώ, το ίδιο κάνουν όλα τα χρόνια, όλα τα κόμματα. Δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια αντί να αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα, χειροτερεύουν. Ο κόσμος πιστεύει ό,τι του λένε, η λογική έχει πάει περίπατο και βαδίζουμε μακάριοι προς τον γκρεμό. Ήδη ο Καμένος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι άλλοι διαχειρίζονται το λογαριασμό του και ότι του έχουν χακάρει τον λογαριασμό. Ορίστε! Μια χαρά δικαιολογία. Μπορεί σε ορισμένους να φαίνεται αστεία αλλά βγείτε για έναν καφέ, μιλήστε σε 1-2 φίλους. Σίγουρα κάποιος, έστω ένας, θα πει "του την 'στήσαν του Δημήτρη τα κέντρα εξουσίας, είναι καλό παιδί, τον πολεμά ο Σόρος γιατί αγαπά την Ελλάδα". Αυτοί είμαστε, ας το αποδεχτούμε. Δεν υπάρχει σωτηρία.
δεκαδες αναφορες σ'αυτο το ποστ για την κωλοτουμπα Τσιπρα,για τα κακα μνημονια,για το καλο η κακο ΣΥΡΙΖΑ...για την καλη η κακη ΝΔ !!!!!κοινο συμπερασμα...οτι τα μνημονια ειναι σκατα.!!!!...γιατι λοιπον κυριοι και κυριες δεν ψηφισαμε Λαφαζανη η ΚΚΕ .ΧΑ..και φαγαμε το παραμυθι ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ....και να μας κουνα το δακτυλο ο καθενας !!!!
Θα εκπλαγείτε με το πόσοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι 2500 Εβραίοι δεν πήγαν για δουλειά στις 11/9/2001 στους δίδυμους πύργους. Μια χαρά ταιριάζει αυτό το σούργελο με πολλά άλλα εκεί μεσα.
Είναι και συνωμοσιολόγοι και ηλίθιοι. Άνοιξε αγάπη μου μία λίστα με τα θύματα και δες όλα τα εβραϊκά ονόματα: Rosenthal, Rosenberg, Rosenblum, Goldstein, Goldberg, etc !!!http://www.911memorial.org/names-memorial-0
Και σε κάτι τέτοιες στιγμές ντρέπομαι να λέω ότι είμαι από την Ελλάδα, στους εδώ φίλους μου (Μεγάλη Βρετανία). Με το που μεταφράζονται αυτά τα μισαλλόδοξα tweets τους πέφτουν τα μαλλιά και με ρωτάνε με ειλικρινή απορία πώς στο διάολο είναι δυνατόν να είμαστε τόσο ρατσιστές, τοσο μισαλλόδοξοι, τόσο βαθιά θρησκευόμενοι που να έχουμε επίσημη θρησκεία του κράτους και κλαίνε από τα γέλια όταν τους λέω ότι το Τσίπρας είναι υποτίθεται αριστερός....
Δλδ: Ο αρχηγός ενός αριστερού κόμματος δηλώνει ότι, από όλες τις υπάρχουσες επιλογές, μόνο με ένα λάιτ φασίστα σκοπεύει να συνεργαστεί. Και ως αντίδραση σε αυτό, έπρεπε να σπεύσουμε να ψηφίσουμε αυτόν τον αγνό αριστερό, για να τον εμποδίσουμε να συνεργαστεί με το φασίστα... επιβραβεύοντας τον εκβιασμό του με αυτοδυναμία!
Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε και δεν θα διαφωνήσω σε αυτό, αλλά υπάρχει μια σύγχυση στον όρο "φασίστας" που αποδίδεται στον Π. Καμμένο."Φασιστική" συμπεριφορά επιδεικνύουν μέλη και άλλων κομμάτων κάθε τόσο, από το "κεντροαριστερό" ΠΑΣΟΚ των οροθετικών και της "ακτιβίστικής οργάνωσης" Χ.Α. του Λοβέρδου, στην "μόνο η χούντα δεν άφησε χρέος" του Ποτάμι, μέχρι τα τάγματα εφόδου στα οποία συμμετείχαν παλιά μέλη της σημερινής Ν.Δ.Αν ο Π. Καμμένος είναι φασίστας, ο Μ. Βορίδης (ακόμα και ο Α. Σαμαράς) τι είναι;Στην ουσία, χωρίς να διαφωνώ σε τίποτα στο κράξιμο προς τον Δ. Καμμένο και χωρίς να θέλω να μπω σε άτυπη σύγκριση μεταξύ των ΑΝΕΛ και των υπολοίπων, όποια συνεργασία και αν επέλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ήθελες... θα υπήρχε τρόπος να φτιάξεις ένα παρόμοιο ποστ.Θέλω να πω με αυτό, ότι η ανοχή, αν όχι προτροπή σε τέτοιες συμπεριφορές, έχει εκφραστεί σε όλους τους πολιτικούς χώρους, έχει ψηφιστεί από πολύ ευρύ και διαφορετικό μεταξύ του δείγμα της κοινωνίας.Είναι και η πίεση της κατάστασης και της εποχής...Άλλωστε, είναι κάπως οξύμωρο να μιλάμε για δικαιώματα σε επιλογές και για ελευθερία, σε μια κοινωνία που το κράτος που "εκ των πραγμάτων" υπερφορολογεί και καταπνίγει το δικαίωμα της ύπαρξης σε ένα ποσοστό της.Την αστοχία του χρηματοπιστωτικού συστήματος την πληρώνουν άνθρωποι με την ζωή τους ή/και την πλήρη "σκλαβιά" τους, αλλά εμάς μας "αγανακτεί" μια ρητορική που πιθανώς να περιορίζει κάποιες ελευθερίες.Όλα τα υπόλοιπα δηλαδή, τα έχουμε αποδεχθεί ως μονόδρομο... Υγ: προσωπικά, δεν με ενδιέφερε καθόλου αν θα πάρει αυτοδυναμία, αν θα κυβερνήσει με τον Καμμένο ή τον Μεϊμάρ.Το μόνο καλό όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα είναι ότι τώρα δεν θα έχει καμία δικαιολογία.Η πολιτική ΤΟΥ, το πρόγραμμά ΤΟΥ, τα οποία θα εφαρμόσει με τον άνθρωπο που ΕΚΕΙΝΟΣ εμπιστεύεται.Όταν πετύχει ή (το πιθανότερο) αποτύχει, τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα.
Πέρασαν οι χρόνοι που πήγαμε, άντε και ξαναπήγαμε στο Πράιντ, μία φορά το χρόνο. Πάντως στο Δημήτρη Καμένο αξίζει να περάσει, Αλέξη θελοντος, το πουστροδίκαιο, για να κάτσει και αυτός στη σειρά του και να γευθεί το μερίδιο ξεφτίλας που του αναλογεί, μιας και του δόθηκε υπουργική καρέκλα. Αν έχει χιούμορ, ο Τσίπρας θα μπορούσε να το κάνει.
Έχω αποστασιοποιηθεί από καιρό από το ΣΥΡΙΖΑ, εννοώ "ψυχικά", ουδέποτε ήμουν μέλος, κι έτσι παρατηρώ αυτή την μετάλλαξη με ψυχρότητα. Ενώ με αφορά. Άλλο είναι να μεγαλώνεις βλέποντας τον κόσμο να σε προσπερνά, σε ΛΟΑΤ δικαιώματα και άλλο να γευτείς την ελπίδα και να διαψευσθείς. Σε κάθε περίπτωση, εμείς οι ΛΟΑΤ πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Προτείνω να παρακολουθήσουμε την ILGA-EUROPE, που φέτος έχει την ετήσια συνέλευσή της στην Αθήνα τον Οκτώβρη. Να οργανωθούμε σαν αλληλέγγυες μονάδες και σαν κοινότητα. Να πυκνώσουμε τις τάξεις όσων ετοιμάζονται για την τρίτη προσφυγή στο ΕΔΑΔ. Η Δεύτερη έχει κατατεθεί και μαζεύονται ήδη ονόματα για την τρίτη. Να μην περιμένουμε τίποτα από τον Αφέντη, αλλά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Η εθνική συμφιλίωση και ειδικότερα η συμφιλίωση Αριστεράς - Δεξιάς που επιχειρεί ο Αλέξης με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Κάπου στον δρόμο όμως χάθηκε, μπερδεύτηκε, τα σκάτωσε και τελικά κατέληξε να φέρνει μέσα στην κυβέρνηση της υποτιθέμενης ελπίδας, όλον τον μισαλόδοξο και ακροδεξιό εμετό της πολιτικής και κάθε σκουπίδι των ΑΝΕΛ και του ΠΑΣΟΚ. Εύχομαι και ελπίζω η διάρκεια της θητείας του να είναι όση και του Χαϊκάλη.
Καμία συμφιλίωση όταν έλεγε ότι η σύμπραξη με την Νέα Δημοκρατία θα ήταν παρά φύσιν (ο τάχα μη ομοφοβικός πρωθυπουργός), και συνεργάζεται αντ'αυτού με την εθνολαικιστική ακροδεξιά των ΑΝΕΛ.
Τσιπρας??? κλεινω τα ματια και αναφωνω το ονομα του ξανα και ξανα..χωρις οραση δεν επηρεαζομαι απο την νεανικη του φυσιογνωμια..προσωπο βατο συμπαθες παιδικο, ο καλος γιος με κοστουμι και χωρις γραβατα, θα μπορουσε να ηταν γιατρος, δικηγορος, οικονομολογος σαν τον δολοφονο με τον καθαρο προσωπακι που κανεις δεν υποπτευεται...Τσιπρας,τσιπρας τσιπουρο εκει κατεληξα ο Τσιπρας σαν το τσιπουρο μεθυσε τον κοσμο...γιατι δεν τους θυμιζει κανενα αλλον...και πανω στην μεθη λαθη γινονται..εκει θα βρεθουμε ολοι μαζι στα Τσιπραδικα στενα της Νεας Αριστερας..κατα τα Τσιπουραδικα καιι επεται η συνεχεια και η Ιστορια καταγραφει την Νεα Ελληνικη Μεθη στο προσωπο του Τσιπραααα !!!!
Σε προσωπικό επίπεδο,έχω αρχίσει πλέον συνειδητά να αποφεύγω πολλές-πολλές επαφές με ανθρώπους του κύκλου μου που ψήφισαν συριζα,φοβάμαι πως αγνοούσα καλά κρυμμένες πλευρές τους που μου προκαλούν εμετικές διαθέσεις.Κατά τα άλλα καλή μας τύχη,ο Θεός είναι μεγάλος,΄,οτι είναι να γίνει θα γίνει κλπ κλπ κλπ κλπ...Χαμένα τάχω μα την αλήθεια..
Διαβάζετε πριν γράφετε ή ωρύεστε και κράζετε απο εμπάθεια; Εγώ Ανελ δεν είμαι αλλά σε αυτά που γράφει ο Δημήτρης καμμένος έχει δίκιο . Στο ότι ο τσίπρας είναι απεσταλμένος της νέας τάξης πραγμάτων για να αλλοιώσει εθνικά και πολιτιστικά το έθνος είναι ηλίου φανερότερο. Η ποιός μπορεί να αρνηθεί ότι το ισραήλ δεν επιτρεπει τους γάμους ομοφυλοφίλων,είναι μια πραγματικότητα. Προφανώς η εικόνα του άουτσιβς με το σύνθημα μένουμε ευρώπη είναι μεταφορική. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω συγκεκριμένα όχι αόριστα που διαφωνείτε;
Ίσως, λέω ίσως να (ξανα)έμπαινα στον κόπο να απαντήσω σοβαρά σε σχόλιό σου, αλλά είμαι πλέον πεπεισμένη ότι είσαι τρολ, αλλά πολύ όμως, από τα τρίσβαθα της σκανδιναβικής μυθολογίας.Τις προάλλες έπλεκες το εγκώμιο του Τραμπ και του Μπους. Σήμερα γράφεις τη φράση "ο τσίπρας είναι απεσταλμένος της νέας τάξης πραγμάτων για να αλλοιώσει εθνικά και πολιτιστικά το έθνος".Δεν περιγράφω άλλο.
Καμία συγκεκριμένη απάντηση δεν πήρα . Παρα μόνο βρισιές και κραυγές ότι είμαι τρόλ. Κατα τα άλλα εγώ είμαι ο ακραίος και εσείς οι μετριοπαθείς. Ξεσκεπαστήκατε ακόμη μια φορά.
ουτε για πλακα δεν εχει πλεον νοημα να σχολιασει καποιος, αλλα ουτε για εκτονωση... αυτοι οι τυποι δεν παλευονται με τιποτα!!!! σαμπως μπορω να χωνεψω Φιλη για υπουργό παιδειας? αυτοι ειμαστε, αυτα ψηφιζουμε να τους χαιρόμαστε!
Είναι δυνατό? Εμείς τους βγάλαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Δεν υπαρχει καμμία απολύτως δικαιολογία, απο δω και πέρα τα περιμένω όλα απο τη συγκεκριμένη συγκυβέρνηση.Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνουν το 7μηνο που μας πέρασε για να καταλάβουμε την απειρία και την προχειρότητα τους.
"Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά από σήμερα τη χώρα"Αυτός εδώ ο λαός κατοικεί εδώ και χροοοοοόνια σε αυτή τη χώρα.Στο καφενείο, στο ταξί, στο λεωφορείο, στο γραφείο, στη παραλία, στο περίπτερο, στο φανάρι, στο γήπεδο, στο σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση... Με αλβανούς, τουρκους, μογγόλους, ρουμάνες, αριστερούς, μακρυμάλληδες, πρεζάκια, πούστηδες, αράπηδες, κωλοεβραίους κτλ κτλ. Πόσες φορές, πόσα χρόνια, σε πόσα μέρη οι ιδιες εκφράσεις και οι ίδιες τάσεις απο "συναθρώπους" μας;!Το γεγονός ότι πολλοί (μα πολλοί), μικρότεροι σε ηλικία, συγκρίνουν την γερμανία με τους ναζί λόγω μνημονίων (συγκρίνοντας έμμεσα τις εκκαθαρίσεις με τους φόρους) είναι ακριβώς επειδή είναι η σπορά μιας γενιάς που μεγάλωσε με τους παραπάνω ισχυρισμούς. Απλά εν έτει 2015, και λόγω συγκυριών, μας κακοφαίνεται...
Δεν έχεις άδικο, απλώς εδώ έχουμε να κάνουμε με την υπουργοποίηση ενός τέτοιου προσώπου, και όχι από τη ΝΔ που μας έχει συνηθίσει σε Βορίδιδες, αλλά από κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥνασπισμό ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς. Η κοινωνία μας μπορεί να είναι γεμάτη από αυτά τα άτομα, με καμία απολύτως άλλη ασχολία από το να κατακρίνουν ότι θεωρούν οι ίδιοι πως δεν υπόκειται στα δικά τους κριτήρια για το "φυσιολογικό" ή να επιτίθενται σε ό,τι βλέπουν ως εχθρό, αλλά η νομιμοποίηση και η ισχυροποίηση αυτής της μερίδας της κοινωνίας που μετουσιώνεται στο πρόσωπο αυτού του [...], και μάλιστα από τον αριστερό πρωθυπουργό που θέλει "να τελειώνει με το παλιό" είναι σκέτο έγκλημα. Διότι αποδεικνύεται περίτρανα πως το "παλιό" δε σημαίνει "διαφθορά, έλλειψη ανεκτικότητας κλπ" αλλά έχει να κάνει καθαρά με τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστούν σε αυτό το φαύλο κύκλο. Επίσης μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε πως ο Νικολόπουλος δεν έγινε υπουργός όχι γιατί είναι ομοφοβικός, αλλά επειδή διάλεξε λάθος άτομο να προβάλλει την άρρωστη ρητορική του και θα δημιουργούσε διπλωματικό επεισόδιο! Πάλι καλά που το σκέφτηκε και αυτό, να πεις...
Η σύντομη απάντηση που σου έχω είναι ετούτη: συμφωνώ απολύτως μαζί σου, σε όλα. Αλλά: έχω αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κρίνω τα πράγματα πλέον. Δεν με νοιάζει ο πολιτικός πλέον ή το κόμμα ή ο άδικος νόμος. Ψηφίστηκε αυτός ο κύριος; Τα έκρυβε αυτά νωρίτερα; Ναι στο πρώτο, όχι στο δεύτερο, γούστο του καμάρι του οι θέσεις του. Εγώ θεωρώ πως στην ελλάδα - δεν μιλώ γενικότερα - η κατάσταση, όσον αφορά την Πολιτική, είναι εκεί που είναι λόγω του ότι κανείς δεν θεωρεί την ψήφο του πράξη για την οποία φέρει ευθύνη. Και μετά φταίνε μόνο αυτοί. Λες και οι πολίτες είναι παιδιά που ψηφίζουνε γονείς. Βαρέθηκα τα "άλλα έλεγε άλλα κάνει", "που να ξέρω εγώ ότι..", "ας τον δοκιμάσουμε και αυτόν", "ε, που να ξερω τι τουιτάρει" κτλ κτλ ΧΩΡΙΣ να φταίει ποτέ αυτός που τον ανέβασε. Εκτός και είσαι 18-22 και μεγάλωσες σε ένα σπίτι με μηδενική πολιτική άποψη. Το προηγούμενο μου σχόλιο στην ουσία έλεγε: αντί να κράζουμε/βρίζουμε/μειώνουμε αυτόν, πρέπει να κράζουμε/βρίζουμε/μειώνουμε μια κοινωνία που - πολιτικά - ΚΑΛΑ να ΠΑΘΕΙ!Κατι σαν "μαζί τα φάγαμε", αλλά πολιτικά... :)ΥΓ: να εντυπωσιαστώ απο την υπουργοποίηση του;;; ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ, γιατί είμαι βλάκας, από την πρώτη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ... Κάτι σαν αναρχικός που πετά πέτρες σε πουσταριά (η λέξη αναδεικνύει την πράξη).