Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιά στην Κλαυθμώνος

Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιά στην Κλαυθμώνος Facebook Twitter
4
Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιά στην Κλαυθμώνος Facebook Twitter
AΠΕ/ΜΠΕ

Σε πανηγυρικό κλίμα υποδέχτηκαν  τον Αλέξη Τσίπρα οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ παράλληλα το Twitter του πρωθυπουργού έδινε το στίγμα για την επανάληψη της συγκυβέρνησης.

Καταφέραμε μια μεγάλη νίκη, η νίκη αυτή είναι του λαού \, δώσαμε μια σκληρή μάχη, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.


Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή τετραετίας για να παλέψουμε. Εδώ και 7 μήνες τα βάλαμε με ασύμμετρες δυνάμεις . Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει . Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό , είπε ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας πως καταφέραμε η ελληνική σημαία να κυματίζει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πλατείες της Ευρώπης.

Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιά στην Κλαυθμώνος Facebook Twitter
AΠΕ/ΜΠΕ


Ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο όπως είπε θα συνεχίσουν μαζί. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για μια Ελλάδα της ισότητας και της προκοπής για να έχουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή και πιο δίκαιη και το λαό μας υπερήφανο είπε ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια την εμφάνισή του στην πλατεία έκανε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος οδηγήθηκε στην εξέδρα εν μέσω επευφημιών και ο Αλέξης Τσίπρας τον υποδέχτηκε με μια θερμή αγκαλιά.

Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιά στην Κλαυθμώνος Facebook Twitter

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM