Κλασικές διαφημίσεις της ΑΓΝΟ

Κλασικές διαφημίσεις της ΑΓΝΟ Facebook Twitter
2

Τα παιδιά της Θεσσαλονίκης, ειδικά όσοι πηγαίναμε δημοτικό στη δεκαετία του '80, από χυμούς πίναμε Φλώρινα και από γάλατα ΑΓΝΟ. 

Πάντα μου έκανε εντύπωση όταν γνώριζα κάποιο παιδί-επισκέπτη στην πόλη που δεν ήξερε καν τις μάρκες αυτές, όπως εγώ τους εξέπλητα που δεν γνώριζα τα πατατάκια Τσακίρης, που τότε δεν κυκλοφορούσαν ακόμα στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά το Γιουρομπάσκετ του '87 η ΑΓΝΟ γύρισε και μια διαφήμιση με τον Νίκο Γκάλη και έγινε και πανελληνίως γνωστή. 

Τις προάλλες διάβασα: "Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί πτώχευσης κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, ενώ ζήτησε και προστασία από τους πιστωτές". Με αυτή τη δυσάρεστη αφορμή ξαναθυμήθηκα τις διαφημίσεις της ΑΓΝΟ.

Να μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες. 

Ναι. 

Πολλά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη είχαν μόνο παγωτά ΑΓΝΟ: Το πιο δημοφιλές ήταν το Froggy που μου άρεσε γιατί έδινε και δωράκι στον διπλό πάτο του.

Froggy απ' το 1979

Βούτυρο... (Με διάφορους εκνευριστικούς που θεωρούν ότι μόνο με μία μάρκα βουτύρου πετυχαίνει η συνταγή)

"Μια παραγωγή με σκοπό να αναβιώσει τη retro διάθεση που απέκτησε το Φρέσκο γάλα Αγνό, από 100% Μακεδονικό γάλα, μετά από μια απουσία χρόνων στη διαφήμιση. Το σποτ λειτούργησε συνδετικά χαρίζοντας σημείο επαφής στους παλιούς φίλους του Γκάλη και τους νέους φίλους του Αγνό γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ τους με μια αστεία διάθεση."

(Ας μη μιλήσω)

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
και με αυτή τη δυσάρεστη αφορμή να πω ότι το ξυλάκι κρέμα με σοκολάτα απέξω ήταν το καλύτερο του είδους.Ακόμα να ρωτήσω δεν αξίζει τον κόπο να γυρίσετε σαν καταναλωτές την πλάτη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΑΓΕ, όταν η συγκεκριμμένη εταιρία διάλεξε να μεταφερθεί έξω από τη χώρα μας; Αγοράζοντας τα προϊόντα τους επιβραβεύετε αυτή την επιλογή τους.