ΓΚΑΛΟΠ: Ποιος κέρδισε το ντιμπέιτ;

ΓΚΑΛΟΠ: Ποιος κέρδισε το ντιμπέιτ; Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
35

Μπορείτε αν θέλετε να απαντήσετε στην ψηφοφορία μας, και να εξηγήσετε την άποψή σας στα σχόλια. 

 

 

 

.

.

.

.

.

 

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
όπως και για το προηγούμενο ντιμπέιτ,να καταθέσω τη γνώμη μου και για το σημερινό.θεωρώ ότι ο μειμαράκης ξεκίνησε πολύ δυναμικά,ήταν ετοιμόλογος και είχε το πάνω χέρι.μέχρι να κλείσει η εσωτερική πολιτική.από εκεί και πέρα,εκτός του ότι το πρώτο θέμα κατ'εμέ κράτησε υπέρ του δέοντος και του γεγονότος ότι δεν είχε καταλάβει πως να χρησιμοποιεί τις κόκκινες κάρτες με αποτέλεσμα να παίρνει χρόνο απ τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που του γίνονταν για να απαντήσει στον Τσίπρα, και απαντούσε ημιτελώς.ο τσίπρας είχε μια σταθερή εικόνα σε "απόδοση" την οποία διατήρησε σε όλα το ντιμπέιτ και όσο περνούσε η ώρα,και ο μειμαράκης έπεφτε,κατάφερε να τον ξεπεράσει,ειδικά στο 3ο θέμα.τα μηνύματα και των δύο στο φινάλε,κενόλογα και αχρείαστα,εφόσον χρησιμοποιήθηκαν με αυτό τον τρόπο.
Εγώ θα έλεγα ότι ο Μειμαράκης βγήκε πολύ εκνευρισμένος στις ερωτήσεις για διαφθορά και σκάνδαλα που αφορούν τη ΝΔ (μετά από τα σχόλια του Τσίπρα και την ερώτηση του Σρόιτερ). Δεν απάντησε ξεκάθαρα σε αυτά που τον ρωτούσαν, αλλά έριχνε το μπαλάκι στον "μνημονιακό" Τσίπρα. Ο δε Τσίπρας έλεγε τα ίδια (κασέτα δλδ) ότι έδωσε μια μεγάλη μάχη και κατάφερε να φέρει ένα τρίτο μνημόνιο..μπλα μπλα. Αλλά βγήκε πολύ πιο άνετος κατά τη γνώμη μου. Επίσης, θεωρώ ξεφτίλα που ο Μειμαράκης έκανε χιούμορ και διέκοψε το debate με το θέμα του ύψους. Δείχνει ότι τους έχει γραμμένους όλους και δεν έχει καταλάβει την ευθύνη που έχει αναλάβει και την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα.