Στον Alpha αντί για τον Ant1 πήγε το πρωί ο Λεβέντης

Στον Alpha αντί για τον Ant1 πήγε το πρωί ο Λεβέντης Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
10

Μπερδεύτηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βασίλης Λεβέντης το πρωί μέσα στον προεκλογικό πυρετό και ενώ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Αντ1 στο Μαρούσι πήγε στις εγκαταστάσεις του Alpha στην Κάντζα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζητούσε στον Αlpha τον Γιώργο Παπαδάκη μέχρι που του εξήγησαν ότι είχε κάνει λάθος. Έτσι ο κ. Λεβέντης πήρε ταξί και με πραγματικό ράλι πρόλαβε να βγεί στον αέρα του Αντ1, χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Εν τω μεταξύ στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του υπάρχουν, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έξι συγγενείς του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώνων. Συγκεκριμένα, επικεφαλής της λίστας στην Καβάλα είναι η σύζυγος του προέδρου Αναστασία Μεντεσίδου, στη μονοεδρική των Γρεβενών βρίσκεται η αδελφή του Ελένη Λεβέντη και στα Δωδεκάνησα η ανιψιά του Παρασκευή Λεβέντη. Υποψήφιος είναι και ο άλλος ανιψιός του, Ιωάννης Λεβέντης, ενώ στη λίστα της Β’ Αθήνας όπως και στην Α’ Αθήνας η αδελφή της συζύγου του Δέσποινα Μεντεσίδου. Τέλος, τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ο αδελφός του Κωνσταντίνος Λεβέντης.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM