Φλαμπουράρης: Ο Τσίπρας δεν έχει ένσημα γιατί δεν πρόλαβε να κολλήσει

Φλαμπουράρης: Ο Τσίπρας δεν έχει ένσημα γιατί δεν πρόλαβε να κολλήσει Facebook Twitter
SOOC
18

Απάντηση στις κατηγορίες Μειμαράκη ότι ο Τσίπρας δεν έχει ούτε ένα ένσημο έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, λέγοντας ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να κολλήσει ένσημα για αυτό και δεν έχει.

 «Ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό έγινε Γραμματέας της νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο  τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει…Από εκεί και πέρα στα 32 πότε θα προλάβει;» είπε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο παραπολιτικά.


«Ας βρει κάποιο 30αρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!» ήταν δε η παραίνεση του κ. Φλαμπουράρη προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ.

Δεν παρέλειψε ακόμη να επιτεθεί εκ νέου στην Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι »ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση όχι μόνο με την ευπρεπή συμπεριφορά, όχι μόνο με τα θέματα της αλληλεγγύης που εννοείται ότι είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού αλλά προχωράει και σε καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

«Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς…» συμπλήρωσε.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ