Ο Τσίπρας σε ηλικία 20 ετών με μούσια και γιλέκο!

Ο Τσίπρας σε ηλικία 20 ετών με μούσια και γιλέκο! Facebook Twitter
15

Απ' ο,τι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε βγει ως νέος στην τηλεόραση μόνο για να μιλήσει για τις καταλήψεις στην Παναγιωταρέα, αλλά και λίγο αργότερα. 

Με ντύσιμο Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και λουκ Λάμπη Λιβιεράτου είχε βγει το 1995 στην εκπομπή Από Σπόντα (την παρουσίαζαν οι Μαρία Νικόλτσιου και Δημήτρης Αυγέρος), για να μιλήσει για τις φοιτητικές εκλογες. Δίπλα του η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος σήμερα του Νίκου Βούτση...

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Γιατί τον αποκαλείτε κνίτη; Πρώτον, δεν ήταν στην ΚΝΕ (και στην αντίστοιχη φοιτητική παράταξη) στα φοιτητικά του χρόνια (στο σχολείο ήταν και έφυγε γιατί δεν τους άντεξε από λεγόμενα του αλλού). Στο βίντεο λέει ότι ήταν σε ένα ανεξάρτητο (αριστερό λογικά) σχήμα. Δεύτερον, δεν μιλάει σαν Κνίτης. Ή δεν έχετε ακούσει κνίτη να σας τα ζαλίζει στα φοιτητικά σας χρόνια ή δεν έχετε δει το βίντεο. "Ντάξει καταλάβαμε δεν συμπαθείτε τον Τσίπρα και το κνίτης το θεωρείτε προσβολή, αλλά και λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Τουλάχιστον είναι αντικειμενικό το γεγονός ότι δεν ήταν κνίτης, αν όχι το ότι δεν μιλάει σαν κνίτης. Και μια χαρά τα έλεγε για τους συνδικαλιστές στα πανεπιστήμια και αυτούς που γλείφουν για μεταπτυχιακά. Προσοχή, ε, κρίνω μόνο αυτά που λέει στο βίντεο. Διαφορετικά ξέρω κι εγώ να τον στολίσω, σιγά το δύσκολο.
Ανατριχιαστικό το πνευματικό μήκος κύματος του ανθρώπου που μας κυβέρνησε τους τελευταίους 7 μήνες και που είναι πρώτος στα γκάλοπ να μας ξανακυβερνήσει για άλλα 4 χρόνια.
Πόσα χρόνια, είπαμε, έκανε να πάρει το πτυχίο; Συμφοιτητές του που μπήκαν την ίδια χρονιά ολοκλήρωναν το διδακτορικό τους. Παιδιά του κομματικού σωλήνα=ανελεύθερα, άτομα και καιροσκόποι. Σ΄όποιον σωλήνα κι αν μεγάλωσαν. (Αν άκουγα το παιδί μου να μιλάει έτσι, την αποτυχία θα την χρέωνα στον εαυτό μου).
2ο βίντεο, 12':22'' - 13':00'', πόσο προφητικός ακόμα και.... για τον εαυτό του!Όμως, κυρίες και κύριοι, όλα τα λεφτά είναι (στο 1ο βίντεο) βεβαίως η θρυλική διαφήμιση "RAXS - Πετράκης ΑΕ", με τη μουσική υπόκρουση που συνδέθηκε από κάποιους μαζί της περισσότερο ακόμα και από... την "Οδύσσεια του διαστήματος"! :-)
Ένσημα;;Να ναι καλά το ΤΣΜΕΔΕ που δεν συσχέτισε ποτέ το αν έχεις εργασία με το αν πληρώνεις ή όχι το ταμείο σου! Λεφτά να έχεις να πληρώνεις και όλα καλά!
Ποιόν άλλον άνθρωπο,ο ίδιος πολιτικάντης παπαρολόγος ήταν και τότε απλώς αξύριστος...Η βαμμένη πλέμπα των πανεπιστημίων μας κυβερνάει και αποφασίζει τις τύχες μας.Τρομακτικό.
Τώρα,εσένα αν δε σε απογοητεύει η αποτυχία της πολιτικής σήμερα αλλά η χρήση της λέξης "πλέμπα" μπορείς να συνομιλείς με τον Μπαμπινιώτη ή να κάνεις παρέα με το Ζαμπούνη.Αν και από τον τρόπο που εξανίστασαι και αναρωτιέσαι για το που ζω,αντιλαμβάνομαι έναν μάλλον υποκριτικά ελιτίστικο τρόπο σκέψης παρά ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τη χρήση της Γλώσσας.