Είπε ψέματα ο Πάνος Καμμένος μπροστά σε εκατομμύρια Έλληνες τηλεθεατές;

Είπε ψέματα ο Πάνος Καμμένος μπροστά σε εκατομμύρια Έλληνες τηλεθεατές; Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC
18

Ήταν η πιο δυνατή στιγμή του debate, κατά τη γνώμη μου. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξέροντας ότι ο Πάνος Καμμένος θα του έκανε επίθεση για την υπόθεση των υποβρυχίων, προσπάθησε να τον αδειάσει εκ των προτέρων, λέγοντας: "Κάποιος αρχηγός εδώ πέρα που δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάστηκε και άλλες φορές που έλεγε ψέματα, όταν μας έλεγε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε τότε τα CDS και πάλι με ψέματα προσπαθούσε να κάνει προεκλογική περίοδο και θυμήθηκε τώρα ότι το 2009 είχε γίνει κάτι και γιατί δεν μας το λέει 6 χρόνια τώρα..." ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. "Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής έχει παλαβώσει" πρόσθεσε.

"Καμία καταδικαστική απόφαση! Αθωώθηκα" απάντησε ο Πάνος Καμμένος πριν κάνει την αναμενόμενη, προαναγγελθείσα επίθεση. 

Αλήθεια;

 

Ονειρευτήκαμε τότε ότι η Δικαιοσύνη έκρινε ότι οι ισχυρισμοί του για τα CDS ήταν συκοφαντικοί;

Το 2013

Σημαντικό: Η πρώτη αγωγή που είχε καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, απορρίφθηκε στο σύνολο του περιεχομένου και ισχυρισμών του ενάγοντα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ επιβλήθηκαν σε βάρος αυτού, δικαστικά έξοδα υπέρ του εναγόμενου 20.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη συνεκδικασθείσα δεύτερη αγωγή του κ. Παπανδρέου, έγινε δεκτή εν μέρει και υποχρεώνεται ο κ. Καμμένος να του καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ. Επίσης, κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί εκφράσεις προσβλητικές για το πρόσωπο του Αντρίκου Παπανδρέου θα πρέπει να του καταβάλει 500 ευρώ.

Το 2014

Είναι δυνατόν, ενώ οι καταδίκες του είναι πασίγνωστες (παρά την αθώωση του για μία μόνο απ' τις αγωγές) ο κος Καμμένος να είπε πως για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία καταδικαστική απόφαση και πως αντιθέτως αθωώθηκε εντελώς για τα CDS;

Θα έλεγε ψέματα μπροστά στα εκατομμύρια των τηλεθεατών για ένα τέτοιο θέμα; Δεν κατάλαβε πως αυτό θα αφαιρούσε αξιοπιστία απ' οποιαδήποτε καταγγελία θα έκανε στη συνέχεια, δικαιώνοντας εμμέσως τον κ. Μεϊμαράκη που χαρακτήρισε συκοφαντίες και ψεύδη όσα ο κ. Καμμένος λέει και για τον ίδιο;

Ίσως κάποιο λάθος ή παρανόηση έγινε, ίσως όντως ονειρευτήκαμε πως έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS ως «υβριστής και συκοφάντης», ίσως έκτοτε έγινε κάποια κρυφή ολική αθώωση που δεν την μάθαμε. Ή ίσως είπε ψέματα πως δεν έχει καταδικαστεί εξαιτίας ψεμάτων που είχε πει, κι έπεσε στο λάκκο που έσκαβε για άλλον. 

Είμαι πάντως σίγουρος ότι ο Πάνος Καμμένος θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα άμεσα διαλύοντας τις απορίες που δημιουργήθηκαν...

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Φανταστειτε οτι δεν εχει καθολου τσιπα πανω του που και παλι ειπε ψεματα μπροστα σε ολους,ενω ηταν γνωστο οτι καταδικαστηκε!Κι επιπλεον τολμησε να κατηγορησει και τον Μειμαρακη-οπου σημειωτεον γι αυτον δεν υπηρξε ουτε διωξη και υπαρχει κι αθωωτικη εισηγηση του εισαγγελεα διαφθορας-κανοντας την βρωμικη δουλεια του Τσιπρα.Βεβαια οι λογοι γνωστοι,αφου ο καμμενος αυτο το σπορ της λασπης το κανει παντα προεκλογικα:αφενος διοτι βλεπει οτι δεν μπαινει στην βουλη,αφετερου διοτι ο Τσιπρας κατι θα του εταξε για μετα(εφοσον βγει,που δεν φαινεται).Σσ. ολοι θυμομαστε και τις γελοιοτητες Καμμενου με τον Χαικαλη...
απιστευτα βρωμικος ο καμενος. Αντιγραφω απο το αρδην : και στην πρώτη περίοδό του, την “εθνικόφρονα” αντιτρομοκρατική, και στη δεύτερη την «αντιμνημονιακή» και στην τρίτη (ελπίζω να αποδειχτεί εξαιρετικά σύντομη), την μνημονιακή, χρησιμοποιεί πάντα τις ίδιες μεθόδους, τα ίδια ψέματα, τις ίδιες προβοκατόρικες τακτικές. Ένας άνθρωπος για τις βρώμικες δουλειές.http://ardin-rixi.gr/archives/194931
Γιατι ασχολούμαστε με το άτομο αυτο? με τέτοια και με αλλά, τις ¨εξυπνες ¨ προεκλογικές διαφημίσεις τους, που κάποιοι τις χάφτουν, πιθανόν να τον ξαναυποστουμε. Το άτομο είναι άλλου για άλλου.......Μη συνεχίσετε, γιατι τον διαφημίζουμε και ο κίνδυνος να ξαναβγεί μεγαλώνει.
ακριβως. εμετικος. ολη η συνομωσια Χαικαλη Λαζοπουλου Αποστολοπουλου με καλυψη Τσιπρα δεν ηταν οτι πιο αντιδημοκρατικο και προβοκατορικο τα τελευταια χρονια;
Το ότι ο Καμμένος είναι τελείως καμένος αποτελεί τεκμήριο αθωότητας για τον Μεϊμαράκη; Γιατί; Ο Καμμένος τον πάει στην εξεταστική ή η δικαιοσύνη; Και στη θέλησή μας να κάνουμε κριτική στον έναν μπούρδα, να βγάζουμε λάδι τον άλλον μπούρδα.Γιατί πέρα του ψέματος Καμμένου, υπήρξε και το ψέμα Μεϊμαράκη ότι υπάρχει πόρισμα που τον αθωώνει που απλά αναφέρεται σε άλλη υπόθεση.
Αν τον ρωτήσει κάποιος, θα απαντήσει πως έχει καταθέσει έφεση κατά της απόφασης και ακόμη δεν έχει δικαστεί σε τελικό βαθμό, οπότε δεν έχει καταδικαστεί οριστικά.Άρα τυπικά έχει δίκιο...
Τελίκά, έχω μια απορία.Αν ασχολείσθε με Μικροπράγματα, η γκάφα της ημέρας ήταν η έκθεση μαθητή που διάβασε ο Καμμένος, που τελικά είναι τρολιά του ίντερνετ.Αν ασχολείσθε σοβαρά, γιατί ασχολείσθε (πάλι) με το μέτρημα αξιοπιστίας του Καμμένου και όχι απευθείας με το θέμα;O Μεϊμαράκης είπε όντως στον Ενικό ότι υπάρχει στην δικογραφία χαρτί που τον αθωώνει.Υπάρχει; Τι το λες και δεν μας το δείχνεις;Είναι τέρας αξιοπιστίας ο Μεϊμαράκης και δεν χρειάζεται να αποδείξει αυτό που λέει ή δεν μας απασχολεί όσο η (πραγματική) αντιπάθεια μας στον Καμμένο;Μπορεί να είστε σίγουρος ότι ο Καμμένος θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα (μιλάει κιόλας σήμερα οπότε δεν θα αργήσετε να δικαιωθείτε...), για τον Μειμαράκη όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα κάνει το ίδιο.Και, ίσως, να είναι πιο σημαντικό από το αν θα πει 2-3 ατάκες ακόμα ο Καμμένος.
AYTO σε "ενοχλεί" στον Μεϊμαράκη; Αυτό είναι το "σοβαρό" για να κρίνεις κάποιον; Μία καταγγελία κάποιου ΚΑΜΜΕΝΟΥ; Που και αληθινή να αποδειχτεί, θα δείξει τι; Οτι "τα παίρνει"; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ;ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!! Μόνο αυτό σας αξίζει....
Χωρίς να θέλω να υπερασπστώ τη ΝΔ, σου λέω ότι είναι άκυρη η σύγκριση ενός αρχηγοκεντρικού, χωρίς προσωπικότηες εποχιακού και με ημερομηνία λήξεως μορφώματος, που δημιουργήθηκε μόνο από αντίδραση και ένα καπρίτσιο ενός χομπίστα εκατομμυριούχου και δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κόμμα που εκφράζει είτε το θέλεις είτε όχι, τη δεξιά τάση στο εκλογικό κοινό. Μια τάση που μην ξεχνάς ότι είναι πλειοψηφούσα στην παρούσα φάση σ'όλη την ευρώπη και σ' όλον τον πολιτισμένο κόσμο.
Εντελώς άκυρη, συμφωνώ.Απόνερο, μικρή τάση της ΝΔ, πως να κάνεις σύγκριση;Δεν με ενδιαφέρει όμως αυτή η σύγκριση, με ενδιαφέρει ότι δεν μπορεί ΠΑΛΙ να ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με το πόσο γελοίος είναι ο Καμμένος και όχι με την ουσία του θέματος.Γιατί όσο δεν ασχολούμαστε επιτέλους με αυτά που πρέπει. η πλειοψηφούσα στην παρούσα φάση δεξιά, θα είναι πάντα εκείνη η -απροκάλυπτα- σάπια και διαπλεκόμενη σακούλα που προσφέρεται για εμμετό.
Για τον Καμμένο μιλάμε, σιγά μην ντραπεί να πει ψέματα. Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει από αυτές τις εκλογές είναι να μην μπει στη Βουλή.
Ότι ο Καμμένος είναι ψεύτης, λασπολόγος και συκοφάντης είναι γνωστό. Το φοβερό δεν είναι ότι καταδικάστηκε απλώς, αλλά ότι στο δικαστήριο κλαψούριζε σαν μωρό παιδί για να τη γλιτώσει, λέγοντας φοβερές ανοησίες όπως ότι δεν κατηγόρησε αυτός ποτέ τον Παπανδρέου, ότι τα έγραφαν κάποια Blogs και γινόταν αναπαραγωγή στο internet, κολακείες για τον Παπανδρέου κι άλλες αστειότητες.Φυσικά, δεν τη γλίτωσε.