Έχει η θάλασσα σύνορα; Μια φράση του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις

Έχει η θάλασσα σύνορα; Μια φράση του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις Facebook Twitter
SOOC
19

Αντιδράσεις από μέρους της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει μία φράση που είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» αναρωτήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός απαντώντας στην κριτική της Ν.Δ. για το μεταναστευτικό και ακολούθησαν ανακοινώσεις, αρχικά από το Ποτάμι και στη συνέχεια από τη Νέα Δημοκρατία που σημειώνει ότι μα αυτή τη δήλωση ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιας του.

 «Με τη χθεσινή του δήλωση “ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα”, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιάς του ως προς τα βασικά θέματα Διεθνούς Δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Αποδεικνύει άγνοια που τον καθιστά επικίνδυνο» αναφέρεται στη ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός, που διεκδικεί την επανεκλογή του, ας μάθει ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα εθνικά χωρικά της ύδατα. Για όλα αυτά, κανένας δεν του είπε τίποτα; Ούτε ο κ. Καμμένος;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM