Όλοι μιλάνε για τις ουρές στα Yava

Όλοι μιλάνε για τις ουρές στα Yava Facebook Twitter
18

Αντί να κάτσουν σε ουρά για να βγάλουν λεφτά, οι Έλληνες χτες βράδυ στήθηκαν στην ουρά για να δώσουν λεφτά. Η προσφορά της αλυσίδας γυμναστηρίων ενθουσίασε χιλιάδες λαού που κατέβηκαν στους δρόμους με την ελπίδα να γραφτούν με ετήσια συνδρομή 48 ευρώ το χρόνο για να κάνουν γυμναστική. 

Να τι ακολούθησε. 

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τώρα μην πέσετε απ' τα σύννεφα.. αλλά υπάρχουν άνθρωποι που όντως πάνε γυμναστήριο (!) Μπορεί πολλοί απ' αυτούς να μην πατήσουν μετά τον πρώτο μήνα αλλά για κάποιους άλλους ήταν ένα πολύ καλό deal.
Θα ήταν πολύ καλό deal αν:1.δεν πατήσουν αρκετοί από τους εγγεγραμένους γιατί αλλιώς οι ουρές στα μηχανήματα και βάρη δεν θα σε αφήνουν να αθληθείς2.αν ο ιδιοκτήτης δεν βαρέσει κανόνι σε ένα-δυό μήνες, όπως έχει ΗΔΗ γίνει 3 φορές στην ελληνική αγορά! (πχ. Universal Studios).
Ναι, με πολύ κόσμο δεν είναι ωραία. Γι' αυτό επιλέγω, όσο μπορώ, τις άκυρες ώρες, αλλά αυτό πχ πριν το καλοκαίρι δεν το γλιτώνεις σε κανένα γυμναστήριο. Τώρα το δεύτερο που λες είναι το worst case scenario. Για 48 θαρρώ ότι η επένδυση αξίζει το ρίσκο. Προσωπικά, αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα
Αν και οι περισσότεροι που γράφτηκαν χθες αμφιβάλλω ότι θα πατήσουν εκεί μέσα πέρα από δυο-τρεις φορές, έστω το 30% του κόσμου που έκανε συνδρομή χθες να πηγαίνει όντως τακτικά στο συγκεκριμένο τζυμ, και θα πέσει δραματικά η ποιότητα των υπηρεσιών. Προσωπικά αν ήμουν μέλος εκεί, θα με ενοχλούσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε, γιατί δείχνει ότι δεν σέβονται τους πελάτες τους. Εκτός αν ο νέος τρόπος εκγύμνασης είναι να μοιράζεσαι ένα μηχάνημα με άλλους 5 πάνω στο σβέρκο σου. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι που τσίμπησαν με αυτή την προσφορά, είναι κυρίως άσχετοι. Ένας άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με την γυμναστική, κάνει τα κουμάντα του, λύσεις υπάρχουν πάντα εξάλλου, και δεν περιμένει φωτογραφικές προσφορές εντυπωσιασμού (οι οποίες εξασφαλίζουν έτσι κι αλλιώς μόνο τα βασικά και όχι όλα τα έξτρα όπως ομαδικά, μαθήματα σπίννινγκ κλπ). Τζάμπα η ταλαιπωρία, το ξενύχτι και το 50αρι που έφυγε έτσι.
Ολόσωστα. Κι επιπλέον το "τρυκ" να είναι κλιμακούμενη η συνδρομή δηλαδή 12-7 είναι 48 €, 7-11 είναι πχ. 68€, 11-5 είναι 98€ και πάει λέγοντας....είναι τελείως απαξιωτική για τους υποψήφιους πελάτες. Δηλαδή ΚΑΙ σε βάζω στην ουρά να περιμένεις σαν το βλάκα νυχτιάτικα KAI επωφελούμαι διαφημιστικά των ατελείωτων ουρών με κάλυψη στο δίκτυο και τον τύπο, έντυπο κι ηλεκτρονικό!! (ουρές που θα προέκυπταν για να φανούν οι υποψήφιοι "έξυπνοι" που "αρπάζουν την ευκαιρία" του νυχτερινού ωραρίου).Η πλήρης απαξίωση του κοινού.....http://tilegrafima.gr/allcategories/listen/item/11478-telika-ellina-eisai-aksios-tis-moiras-sou-aksiolypitos-apo-to-gymnastirio-mexri-tin-kalpi-foto (Το βρήκα ενδιαφέρον)
Δηλαδή ΚΑΙ σε βάζω στην ουρά να περιμένεις σαν το βλάκα νυχτιάτικα KAI επωφελούμαι διαφημιστικά των ατελείωτων ουρών με κάλυψη στο δίκτυο και τον τύπο, έντυπο κι ηλεκτρονικό!! Πόσο δίκιο όμως!
Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν όλοι αυτοί που ζουν μέσω facebook και twitter στήνονται σαν τα ΖΩΑ με τις ώρες για το νέο σούπερ-ντούπερ ουάου iPhone (το οποίο κάνει κανά χιλιάρικο όταν βγαίνει) δεν κάνουν κριτική, και τώρα τους πείραξε που στήνονται κάποιοι για να γραφτούν στο γυμναστήριο; Τουλάχιστον δεν κάθονται όλη μέρα στον κώλο τους να σχολιάζουν όποιον τουλάχιστον κάνει κάτι. Φαντάζομαι όλοι αυτοί που σχολίασαν έχουν τα απίστευτα σμιλεμένα κορμιά απαράμιλλης ομορφιάς. Τι κόμπλεξ κι αυτό.
Έχεις χάσει όλο το νόημα. Η μέγιστη πλειοψηφία δεν θα πατήσει καν πάνω από μία φορά στα Yava. Το γιατί έχει αναλυθεί από επαγγελματίες καλύτερα απ'ότι θα μπορούσα να πω εγώ. http://souvlaki-fitness.com/2015/04/γυμναστήρια-με-100-ευρώ-συνδρομή-και-τι-ν/http://uproxx.com/webculture/2014/12/how-low-cost-gyms-like-planet-fitness-psychologically-manipulate-people-into-not-going-to-the-gym/ Εππλέον για όποιον ξέρει επιχειρήσεις τέτοιου είδους ειναι ένα ατελείωτο πλυντήριο (Joe Weider κλπ)
Η "μέγιστη πλειοψηφία" (?) των χρηστών iPhone δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ όλες τις δυνατότητες του κινητού αυτού αλλά δίνουν χίλια ευρώ ούτως ή άλλως. Οπότε άλλοι το έχουν χάσει το νόημα.
Trollolo, καλό θα ήταν πριν βιαστείς να απαντήσεις για να με "ταπώσεις" να διάβαζες τα links που παρέθεσα, αφού απαντούσες στο σχόλιό μου απευθείας. Μισή δουλειά έκανες. Η σύγκρισή σου είναι παντελώς αποτυχημένη γιατί αφορά δύο παντελώς ανόμοια πράγματα: τα iPhone από την μία που είναι πανάκριβα μεν, όμως έχουν ποιότητα παροχών και υπηρεσιών και δεν θα σε "κρεμάσουν" ανά πάσα στιγμή (ακόμα και με .....ουρές χρηστών οι υπηρεσίες είναι πάντα διαθέσιμες και ποιοτικές) και τα Υava (και τα όποια Yava) από την άλλη που κανιβαλλίζοντας επί τούτου τις τιμές τους παρασύρουν μοιραία και τις υπηρεσίες τους στον πάτο προσφέροντας στην ουσία μηδέν και βάζοντάς μας σε υποψίες ότι θα βαρέσουν κανόνι συντομότατα. Οι χρήστες του πρώτου ενδεχομένως είναι μουράτοι αλλά εισπράτουν αξία, οι χρήστες του δεύτερου μουράτοι ή μη θα εισπράξουν τα τρ#α τους!
Αχ βρε Trollolo, με άλλον άνθρωπο νιώθω ότι κάνω κουβέντα. Δεν είπα για "ποιοτική" ουρά (καμμία δεν θεωρώ ποιοτική ουρά! το να στηθείς σε ουρά για προϊόν ή υπηρεσία καταναλωτική είναι από μόνο του απαξίωση), για τις υπηρεσίες των 2 διαφορετικών εταιριών είπα. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Παρεμπιπτόντως Samsung έχω, πιο πριν HTC. Έπεσες έξω.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Phaedon. Δεν έχω γραφτεί σε αυτό το γυμναστήριο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να περιμένεις σε ουρά για μια προσφορά κι όχι να περιμένεις για να σκάσεις ένα χιλιάρικο για ένα ήδη παρωχημένης τεχνολογίας (τη στιγμή που βγαίνει) κινητό απλά για ένα brand name.amacord, όντως δε διάβασα τα links που παρέθεσες, αλλά και τώρα που τα διάβασα κατάλαβα ότι όντως τελικά δεν ήταν απαραίτητο. Όσον αφορά την "ποιότητα" των ουρών ελπίζω να αστειεύεσαι. Πως μπορεί μια ουρά να είναι ποιοτική; Αν εννοείς οργανωμένη, δε φταίει ο κόσμος αλλά οι υπεύθυνοι. Μετά από τόσα χρόνια οι υπεύθυνοι της Apple έχουν μάθει τα πρόβατα/πελάτες της κι έτσι έχει οργανωθεί καταλλήλως. Αλλά απ'όσο κατάλαβα χρήστης Apple είσαι οπότε δε θα συνεχίσω την κουβέντα. Τα έχω ακούσει χίλιες φορές αυτά. Κινητό είναι, όχι θεός. Ξεκολλήστε λίγο.
Νομίζω ότι πήρες το θέμα πολύ προσωπικά. Δεν έβρισε κανείς όσους θέλησαν να εγγραφούν. Δεν είναι κακό, απλά πρωτοφανές (για τα ελληνικά δεδομένα) να δημιουργείται ουρά σε γυμναστήριο. Επόμενο ήταν να γίνουν χιουμοριστικά σχόλια. Όσα διάβασα στο ποστ ήθελαν να προκαλέσουν γέλιο, δεν ήταν κακοπροαίρετα. :)ΥΓ: Για το iphone δεν έχω ιδέα αν έχουν γίνει ουρές στην Ελλάδα. Αν όντως έχει συμβεί το θεωρώ τραγικό.
Δεν το πήρα προσωπικά, ίσα-ίσα που μόλις μίλησα για το iPhone όλοι έπεσαν να με φάνε. Έκανα μια σύγκριση σχετικά με το τι προφανώς θεωρούν κάποιοι σημαντικό και τι όχι. Έγινε το αδιαχώρητο σε ένα μόνο κατάστημα αλυσίδας γυμναστηρίου και ξαφνικά μίλησαν για πρόβατα λες και έκαναν κάτι κακό που ήθελαν να γυμναστούν οι άνθρωποι και απλά έτρεξαν για μια ευκαιρία (προφανώς στα σχόλια της LiFO το εισόδημα των σχολιαστών ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και δε θα έτρεχαν σε μια ευκαιρία γιατί δείχνει πολλή ντεκαντανς χρυσό μου) ενώ δεν έλεγαν τίποτα για τις ουρές που σχηματίστηκαν για ένα...κινητό. Πάντως αν μιλάμε για χιούμορ να δεχόμαστε κι αυτό που δε μας συμφέρει όπως ας πούμε για το iPhone.
Πάντως δείχνεις να το πήρες προσωπικά!Βρε πουλί μου δεν τους αποκαλεί κανείς πρόβατα. Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζονται κάποια σατυρικά σχόλια. Τίποτα παραπάνω. Συνηθίζεται στο lifo να κάνουν ποστ με τα πιο αστεία tweets για διάφορα θέματα. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό σ'αυτό.Τώρα εννοείται πως θα βρεθεί κάποιος στο ελληνικό ίντερνετ που θα γράψει κάτι κακό.Αυτά.Και τώρα πάω να μπω στη vip λίστα αναμονής για την απόκτηση του νέου iphone με επικάλυψη χρυσού! Μπουχαχα