ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Τσίπρας για Μειμαράκη: Με λέει ψευτράκο και ζητά συνεργασία;

Τσίπρας για Μειμαράκη: Με λέει ψευτράκο και ζητά συνεργασία; Facebook Twitter
SOOC
4

Κριτική στον Ευάγγελο Μειμαράκη άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας για την λέξη «ψευτράκος» με την οποία τον χαρακτήρισε.  Για ποιο λόγο ξαφνικά τόσο πολύ με έχει αγαπήσει ο Μεϊμαράκης, όταν στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τις εκλογές με λέει ψευτράκο, πονηρούλη και πολιτικό αγύρτη; Αν κατέστρεψα τη χώρα μέσα σε 7 μήνες γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου; Το λέει γιατί έχει ένα στόχο. Αυτό είναι υποκρισία. Να περάσει το μήνυμα με τη βοήθεια της πλειοψηφία των μέσων της διαπλοκής ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά και ότι όλοι είναι το ίδιο γιατί μόνο έτσι μπορεί να πετύχει», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο  ίδιος άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, σημειώνοντας: «Αν κατέστρεψα τη χώρα μέσα σε 7 μήνες γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου; Αυτό είναι υποκρισία».

Επίσης εξέφρασε την άποψη  πως οι συζητήσεις για τις συνεργασίες γίνονται εκ του πονηρού γιατί «όλοι γνωρίζουν ότι αυτός που θα βγει πρώτος στις εκλογές θα φτιάξει κυβέρνηση», ενώ σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Τσίπρας παρατήρησε πως «οι δημοσκοπήσεις είναι σε μια περίοδο όπου έχουμε 15 με 20% αναποφάσιστους άρα με απλά μαθηματικά το κόμμα που θα έρθει πρώτο, αν δεν καταφέρει να έχει αυτοδύναμη πλειοψηφία στη Βουλή, θα είναι πολύ κοντά σε αυτή άρα σίγουρα θα φτιαχτεί κυβέρνηση».

Για το ΠΑΣΟΚ και την πρόεδρό του παρατήρησε: «Δεν θεωρώ ότι η Φώφη παίρνει στις πλάτες της όλες τις αμαρτίες του κόμματός της, εντούτοις τα βαρίδια είναι πολύ μεγάλα».

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM