Σεισμός

O Σταύρος Θεοδωράκης είχε την απερισκεψία να φτιάξει το hashtag #ASKSTAVROS

O Σταύρος Θεοδωράκης είχε την απερισκεψία να φτιάξει το hashtag #ASKSTAVROS Facebook Twitter
8

 

Όποιος κι αν πάει να παίξει με τα νέα μέσα, στο τέλος γελοιοποιείται απ' τα τρολ. Αν ήμουν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξέροντας ότι θα γίνω που θα γίνω ρεζίλι, τουλάχιστον θα το διασκέδαζα, και θα άφηνα για μια ώρα την πολιτική στην άκρη, απαντώντας με χιούμορ σε κάποια απ' τις παρακάτω ερωτήσεις...

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Καμία απ' τις παραπάνω ερωτήσεις δεν απαντήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης.

8

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
its ok,δεν μου κακοφάνηκε που το τόλμησε,είναι σιγουρο πως ήξερε πως θα του την πέσουν τα τρολς.Από τη άλλη, μη το ένα, μη το άλλο, μπας και δεν κάτσει και μας την πέσουνε,καταντάει ψυχαναγκαστική σοβαροφάνεια.
το ολο concept btw ειναι πιστη αντιγραφη της Ενωσης Κεντρωων και της επικοινωνιας του λεβεντη με τους πολιτες.Δεν ειναι η πρωτη φορα που το ποταμι αντιγραφει τον λεβεντη,οχι οτι ειναι κακο αυτο
Απερισκεψία; Συγγνώμη αλλά κύριε Δημοκίδη, ζείτε μάλλον σε άλλο πλανήτη. Η Χίλαρι και ο Ομπάμα δεν φάγανε κράξιμο στα δικά τους web chat; Ή μήπως δεν έφαγε ο Τσίπρας στο Asktsipras; Είναι νόμος στα social media, ο πολιτικός όχι μόνο να μην φοβάται το τρόλινγκ, αλλά και να το επιδιώκει μερικές φορές. Αν και δεν παρακολούθησα το χάσταγκ askstavros, πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο σας κ. Δημοκίδη, αν και συμφωνώ με πολλά απ' όσα γράφετε κατά καιρούς. Στην πολιτική επικοινωνία όμως παίρνετε κουλούρα.
Εγώ παρακολούθησα τη συνέντευξη του κ. Θεοδωράκη, και την βρήκα καλή. Ο τίτλος αναφέρεται στην καζούρα που έφαγε. Τι βαθμό παίρνω όμως στην πολιτική επικοινωνία με την πρότασή μου να απαντήσει ένας πολιτικός αρχηγός με χιούμορ σε τρολαριστικές ερωτήσεις; ;)