Παίρνει επίδομα αναπηρίας λόγω εθισμού στο heavy metal

Παίρνει επίδομα αναπηρίας λόγω εθισμού στο heavy metal Facebook Twitter
1
Παίρνει επίδομα αναπηρίας λόγω εθισμού στο heavy metal Facebook Twitter

O 42χρονος Roger Tullgren από τη Σουηδία κατάφερε να πάρει επίδομα αναπηρίας από το σουηδικό κράτος λόγω του εθισμού του στο heavy metal. 

Όπως αναφέρει η Global Post, ο άντρας που έχει παραστεί σε τουλάχιστον 300 συναυλίες, επισκέφτηκε τρεις ψυχολόγους για να επιβεβαιώσουν τον εθισμό του στο εν λόγω είδος μουσικής και την αδυναμία του να βρει κάποια δουλειά.

«Προσπαθούσα για 10 χρόνια να πάρω βεβαίωση για την "αναπηρία"» δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Μίλησα σε τρεις ψυχολόγους και τελικά συμφώνησαν ότι δεν έπρεπε να υπάρχει εις βάρος μου διάκριση.»

Πλέον ο αθεράπευτος φαν της heavy metal είναι με μερική απασχόληση σε ένα εστιατόριο στο Hassleholm και πλένει τα πιάτα, ενώ λαμβάνει επιπρόσθετα επίδομα αναπηρίας. Το αφεντικό του μάλιστα συμφώνησε να μπορεί να βάζει δυνατή μουσική την ώρα που εργάζεται, ενώ δίνει άδεια στον Tullgren να πηγαίνει σε συναυλίες.

«Υπέγραψα ένα έντυπο που έγραφε: "Ο Roger αισθάνεται υποχρεωμένος να προβάλει το heavy metal στυλ του. Αυτό τον φέρνει σε δύσκολη κατάσταση στην αγορά εργασίας. Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια". Οπότε τώρα μπορώ να πάω σε μία συνέντευξη ντυμένος με τα κανονικά μου ρούχα και απλά να δίνω αυτό το χαρτί», δήλωσε Tullgren.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι κόλλησε με τη heavy metal από μωρό, όταν ο αδερφός του έβαλε για πρώτη φορά ένα δίσκο των Black Sabbath.

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια