ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Επίθεση με αυγά σε Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα στην Καβάλα

Επίθεση με αυγά σε Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα στην Καβάλα Facebook Twitter
13

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καπνεργάτη, στο κέντρο της Καβάλας, λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η ανοιχτή συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης "Λαϊκή Ενότητα".

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της "Λαϊκής Ενότητας" Κώστας Λαπαβίτσας. Ο υποψήφιος και η Αλεξάνδρα Τσανάκα ( μέλος της Λαϊκής Ενότητας) έκαναν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ όταν ένας άγνωστος νεαρός άνδρας πέταξε 2 αυγά προς το μέρος τους.

 

Στην συνέχεια ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και των κ. Τσανάκα και Λαπαβίτσα. Όπως μεταδίδει το kavala-portal.gr το επεισόδιο έληξε με την απομάκρυνση του άγνωστου άνδρα, ο οποίος όμως συνέχιζε από απόσταση τους λεκτικούς χαρακτηρισμούς.

 

 

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM