Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο Υπουργός με την offshore

Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο Υπουργός με την offshore Facebook Twitter
25

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε απόψε το δελτίο ειδήσεων του Mega ο κ. Παύλος Χαϊκάλης παραδέχτηκε πως αυτός είναι ο υπουργός που διαθέτει offshore εταιρία και αναφέρεται στην χθεσινή ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ.

Το MEGA αναφέρει πως πρόκειται για offshore εταιρεία με έδρα στην Κύπρο και ο ίδιος υποστήριξε ότι την ίδρυσε για να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός από την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στην Κύπρο.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν του απέφερε κέρδη και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δηλώθηκε στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στην Βουλή.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM