Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο Υπουργός με την offshore

Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο Υπουργός με την offshore Facebook Twitter
25

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε απόψε το δελτίο ειδήσεων του Mega ο κ. Παύλος Χαϊκάλης παραδέχτηκε πως αυτός είναι ο υπουργός που διαθέτει offshore εταιρία και αναφέρεται στην χθεσινή ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ.

Το MEGA αναφέρει πως πρόκειται για offshore εταιρεία με έδρα στην Κύπρο και ο ίδιος υποστήριξε ότι την ίδρυσε για να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός από την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στην Κύπρο.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν του απέφερε κέρδη και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δηλώθηκε στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στην Βουλή.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ QATARGATE

Πολιτική / Αβραμόπουλος για Qatargate: «Δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής μου ασυλίας»

Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος χαρακτηρίζει αβάσιμες τις αναφορές που επιχειρούν να τον συνδέσουν με την υπόθεση και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του
THE LIFO TEAM