ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2015 | 17:52

....

Μισώ τα μαύρα μάτια μου.Θα ήθελα να είχα ανοιχτά καστανά ή πράσινα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μμμ τα μάτια που περιγράφεις όλος σχεδόν ο κόσμος τα θαυμάζει, συνήθως τα μαύρα ερωτεύεται όμως ;) τα μαύρα μάτια βγάζουν γλυκύτητα ανεξαρτήτως συναισθηματικής κατάστασης, είναι πιο ήπια, δεν "τρομάζουν" με την όψη τους (θα έχεις παρατηρήσει πόσο διαολεμένα μοιάζουν τα γαλανά όταν θυμώνουν..). Αγάπα τα μάτια σου, λοιπόν!
Τα μάτια μου είναι πράσινα,και υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που πραγματικά μέχρι και φακούς θα έβαζα,έστω για μια μέρα για να δω πως θα ήταν τα μαύρα μάτια. Τα βρίσκω τόσο ξεχωριστά! Μήπως όλο αυτό έχει να κάνει με το ότι πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε; Όπως το κλασικό παράδειγμα μπούκλα vs πρόκα; Κι αυτό το χω ξεπεράσει,αλλά δεν έχω πάψει ακόμα να θαυμάζω όσους/όσες έχουν αυτή την υπέροχη πλούσια μπούκλα! Κι εκείνοι τα ισιώνουν..κι εγώ φρικάρω!
Πως λέει ο ερμηνευτής;"Τα μαύρα ματια σου όταν τα βλέπω με ζαλιζουνε και την καρδιά μου συγκλονιζουνε,όταν τα βλέπω μου θυμίζουμε κάποια αγάπη μου παλιά "Το λέει και το τραγούδι!! (Πάντως αν δεν σου αρέσουν καθόλου τα ματια σου, πάρε φακούς με.το χρώμα που σου αρέσει για να είσαι κομπλε )