Είσοδος στη χώρα και με jetski

Είσοδος στη χώρα και με jetski Facebook Twitter
2

Στη σύλληψη 28χρονου παράτυπα εισελθόντα αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύμης στην περιοχή ¨ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑ” ν. Σύμης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.


Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από συντονισμένη επιχείρηση από ξηρά με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από θάλασσα με πλωτό σκάφος δύναμης της Frontex το οποίο ευρίσκετο σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης θαλάσσια σύνορα ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2015'' και στο οποίο επέβαιναν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισαν θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jetski) στην ανωτέρω περιοχή να κινείται ύποπτα. Άμεσα το ανωτέρω σκάφος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, ενώ όταν ο χειριστής του αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού σκάφους προσάραξε το θαλάσσιο μοτοποδήλατο και τράπηκε σε φυγή σε ορεινό δύσβατο σημείο πλησίον περιοχής ¨ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” ν. Σύμης.


Μετά από σύντομη καταδίωξη συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων καθώς και κάθε άλλου εγγράφου αναφορικά με την κατοχή – νομιμότητα του θαλάσσιου μοτοποδήλατου.


Από τη Λιμενική Αρχή Σύμης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Θερινό πρόγραμμα ΜΜΜ: Πώς κινούνται Μετρό, Τραμ και λεωφορεία - Μέχρι πότε ισχύει

Οι επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις καθημερινές μεταβολές και τις ακριβείς ώρες διέλευσης των οχημάτων μέσω της εφαρμογής τηλεματικής του ΟΑΣΑ
THE LIFO TEAM