ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2015 | 21:14

:((((((((((((((((

Αυτοο που θα εξομολογηθω το ξερω θα σας φανει γελοιο αλλα δεν εχω που αλλου να το βγαλω απο μεσα μ.ημουν πολυ καλοσ μαθητης(απουσιολογος,με διακρισεις σε διαγωνισμουσ μαθηματικων.εβγαζα 6 χρονια 19+ κ τα καταφερα κ εβγαλα και 20.εγινα κ σημαιοφορος σε δημοσιο σχολειο με 400+ μαθητες—κ για να προφτασω καποιους ΔΕ με βοηξησε κανενας καξηγητησ.ουτε ποτε μ χαρησε 20.-εγραφα παντα 19,20)Εφτασαν οι πανελληνιες.πηγα σε λαθος φροντηστηριο κ τελικα ΔΕ πηγα καλα.μπηκα βεβαια φυσικο .αλλα δε με εξεφραζε οποτε σκεφτηκα να ξαααδωσω παλι.εβγαλα 15500.δε ειναι η βαθμολογια αλλα εγω ηθελα κ θελω τοσοοοο πολυ να γινω γιατρος.ειναι το μεγαλυτερο ονειρο μ.ξερω θα με πειτε ψωνιο.αλλα οχι δεν ειμαι.απλα μαρεσει η ιατρικη παραα πολυ.γι αυτην θα θυσιαζα τα παντα.απλα για να γινω γιατρος.τωρα σκεφτομαι ολα αυτα τα χρονια,ολες τις διακρισεις,το απολυτηριο του 20 κ λεω τι τα ηθελα ολα αυτα;;τι ηθελα ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ να ξεροσταλιαζω στο διαβασμα;;Γιατι δε πετυχα παλι;γιατι;γιατι εχω τοσοοο αγχοσ που με κυριευει;;Να φανταστειτε δε θελω να παω σε καμια αλλη σχολη.Τι να κανω;νιωθω για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΣΚΟΥΠΙΔΙ.Δε θα γινω γιατρος. Δε θα εκπληρωσω το ονειρο μ .Νιωθω οτι η ζωη μ τελειωσε.Οτι δεν εχω μελλον.Οτι δε θα πετυχ .Σας παρακαλω μη χρησημοποιησετε κακοβουλα σχολια.Απλα πειτε μ κατι.Το εχω τοσοοοο αναγκη.(Αρκετα εχω ακουσει. ) Ευχαριστω εκ των προτερων!
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν φταις εσύ !! Δεν είσαι εσύ άχρηστος , δεν είσαι εσύ σκουπίδι !! Άχρηστο είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα που κάνει πραγματικά άξιους ανθρώπους σκουπίδια μέσα σε μια μέρα. Πότε όμως θα αλλάξει αυτό;
Φιλέ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ ήμουν μαθήτρια του 19+ και τόσα χρόνια είχα στερηθεί εξόδους, εφηβικούς έρωτες κ.λπ. και έγραψα πανελλήνιες φετος και μας ξεσκισαν! Ειδα όλους μου τους κόπους να μην ανταμείβονται! Δεν πήρα τη ψυχική ικανοποίηση που σου προσφέρει η επίτευξη των στόχων σου... Ωστόσο σου προτείνω να μην τα παρατήσεις στην προσπάθεια σου για ιατρική! Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που δεν την πιάνουν με την πρώτη! Αν έχεις το κουράγιο ξαναδωσε πανελλήνιες ή κατατακτήριες αλλά πρωτα πρέπει να αποβαλλεις το άγχος σου! Πάντως μην παρατάς τα όνειρά σου!
Σκέψου τις εναλλακτικές που έχεις! Αντιλαμβάνομαι οτι το να γίνεις γιατρός ειναι αυτό που θες ωστόσο αντί να φτάσεις χρησιμοποιώντας την ευθεία οδο θα πας αναγκαστικά απο το δρόμο με τις στροφές. Αυτό μπορεί να είναι η κατατακτήριες εφόσον πας στο φυσικό, είτε μπορείς να ξαναδώσεις είτε το εξωτερικό. Η ζωή σου τώρα αρχίζει...οπότε μη βαλτώνεις! Βάλε ένα στόχο...και κάνε το σχέδιο σου! Το φυσικό ειναι μια καλή σχολή αλλα πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο...ποτε δεν ξέρεις! Μπορεί να το αγαπήσεις! :)
Ή ξαναδινεις πανελλήνιες ή πας εξωτερικό. Θυμηθηκα τα δικά μου τώρα... Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Πέρασα σε μια άλλη σχολή και τελικά μου άρεσε. Στην αρχή όμως δεν μπορούσε να με παρηγορήσει κανένας!Προσαρμοζεσαι σε ο,τι σου φέρνει ή ζωή.Εγώ σου ευχομαι να πετύχεις τον στόχο σου.Και που ξέρεις, μπορεί μια μέρα να συνεργαστουμε κιόλας! ;)
Δεν ξερω ακομα ποσα χρονια πρεπει να περασουν και ποσες ακομα γενιες να δωσουν πανελληνιες για να σταματησουμε να λεμε οτι αποτυχια στις πανελληνιες σημαινε αποτυχια στη ζωη. Καταλαβαινω οτι νιωθεις μειονεκτικα, πιθανοτατα γιατι ειδες συμμαθητες να μπαινουν στην σχολη που ηθελαν, αλλα δεν υπαρχει ενας μονο τροπος για να κανουμε συγκεκριμενα πραματα στη ζωη. Υπαρχουν διαφοροι δρομοι που οδηγουν στον ιδιο προορισμο. Αυτο που θα σου πω ειναι σκεψου αν η ιατρικη ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ επιθυμια και οχι των γονιων σου, η αν προερχεται απο πιεση του κυκλου σου (το γνωστο, επιτυχημενοι επαγγελματιες σημαινει γιατροι και δικηγοροι), συμβουλεψου ανθρωπους η το ιντερνετ και δες τι εναλλακτικες εχεις. Αν εχεις την δυνατοτητα να πας στο εξωτερικο ακομα καλυτερα.Κυριως ομως ψυχραιμια, ο κοσμος δεν τελειωνει εδω :)
Έφοσον το θέλεις τόσο πολύ έχεις δυο επιλογές. Η μια είναι να ξαναδώσεις πανελλήνιες, με ηρεμία και προσήλωση. Η άλλη είναι να φύγεις εξωτερικό αν υπάρχει το budget. Θα πας στη σχολή που θέλεις και θα βρεις και δουλειά ΑΜΕΣΩΣ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ