ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γελοίοι ή Θεοί;

Γελοίοι ή Θεοί; Facebook Twitter
6

Απ' τη μία μου φάνηκε τελείως ψωνισμένο και επιφανειακό και κομπλεξικό. Οι ΝΟFX ήταν στη σκηνή όταν είδαν έναν θαυμαστή τους στο κοινό να έχει μούσια και να φοράει ένα μπλουζάκι tie-dye (θα το δείτε μετά: δετοβαμμένο το βρήκα στο λεξικό αλλά συνήθως χρησιμοποιείται ο αγγλικός όρος - έτσι έβαφαν οι χίπις τα μπλουζάκια τους με διάφορα χρώματα). 

Με το που είδαν λοιπόν τον άνθρωπο που είχε το θράσος να έχει μούσια και να μην είναι ντυμένος με τον αποδεκτό γι' αυτούς τρόπο, του είπαν ότι «Έχουμε κανόνα εναντίον της παρουσίας χίπστερ στις συναυλίες μας, δεν επιτρέπονται οι χίπστερ». Ο δε τραγουδιστής του γκρουπ Fat Mike του είπε: «Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ πέρα. Θα σε πληρώσω 100 δολάρια [90.6 ευρώ] για να φύγεις.»

Τελικά, ο τραγουδιστής δίνει στον θαυμαστή τους 20 δολάρια για να βγάλει το t-shirt και για να γίνει αυτό που ακολούθησε:

Στα ξένα μέσα έγινε ο σχετικός χαμός, και ήταν πολλοί αυτοί που επέκριναν το συγκρότημα για προσβλητική ή και κομπλεξική συμπεριφορά (λες και οι ίδιοι είναι πάντα ντυμένοι με τρομερό γούστο ή αυθεντικότητα). 

Όπως βλέπουμε στο βίντεο όμως -τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω- το όλο πράγμα ήταν μάλλον ένα αστείο, στο πλαίσιο της κουβεντούλας τους με το κοινό, και σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να τον διώξουν, απλώς έδιωξαν τη μπλούζα του. (Ευτυχώς δεν τον έβαλαν να ξυριστεί και δημοσίως). 

6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια