Σήμερον: «Τελειώνετε κυρία μου»

Facebook Twitter
3

Ένα ακόμη επεισόδιο είχαμε σήμερα στην επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, μεταξύ του προέδρου της Α. Νεράτζη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου. Στο γνωστό μοτίβο της κατάχρησης του χρόνου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της επιτροπής παρεμβαίνει ως νέος Γιάννης Μιχαλόπουλος στο «Η Θέμις έχει κέφια» και ακολουθούν οι συνήθεις σπαρταριστοί διάλογοι.

Ακολουθεί ο διάλογος:

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Τελειώνετε επιτέλους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μη με απειλείτε εμένα. Και κλείστε το κουδούνι.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Δεν πρόκειται να το κλείσω αν δεν τελειώσετε. Και θα τελειώσετε. Με ακούτε τί σας λέω;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Με απειλείτε κι αυτό δεν συνάδει με τη θέση τού προέδρου. Καταλάβετέ το ότι δεν τελείωσα ακόμη.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Πώς να τελειώσετε αφού δεν ξέρετε τί σημαίνει η λέξη τέλος. Δε σέβεστε ούτε τους συναδέλφους σας που περιμένουν να μιλήσουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα αυτά και σεβαστείτε τους ομιλητές.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επιμένει να μιλάει γιατί θέλει να παίζει στην τηλεόραση.

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε ψηλή, έχετε πολύ πολιτικό περιεχόμενο, αλλά θα είστε για χρόνια στη μειοψηφία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δε μου επιτρέπει η αγωγή μου να ασχοληθώ με τέτοια μεγέθη.

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα αφήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πολιτικά παιχνίδια και να καλεί όποιον θέλει. Αν είναι έτσι, θα καλέσω κι εγώ την Κωνσταντοπούλου να καταθέσει.

Μια ακόμη γεύση του κοινοβουλευτικού ταλέντου των πρωταγωνιστών δόθηκε κατά την ψηφοφορία για το αν η υπόθεση Λαγκάρντ έπρεπε

να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, όπως κι αποφασίστηκε τελικώς (εδώ στο γνωστό του ρόλο και ο κ. Κακλαμάνης):

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαστε έξι.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επτά λένε να πάει στο Πόθεν Έσχες κι έξι να συνεχίσουμε εδώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν είμαστε πέντε.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Κυρία μου δεν είπα ότι είστε πέντε. Λέω έξι εδώ κι επτά στην Πόθεν Έσχες.

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Επιτέλους. Αυτό είναι ευτελισμός του Κοινοβουλίου. Πείτε κατά πλειοψηφία κύριε πρόεδρε να τελειώνουμε. Έτσι λέει πάντα ο Πρόεδρος.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Αυτά τα λέει ο πρόεδρος όταν έχει να κάνει με κανονικούς ανθρώπους. Όχι με αυτήν την κατάσταση

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι σίγουρο ότι η Κωνσταντοπούλου έχει βαλθεί να τους τρελλάνει όλους. Έχουμε πολύ καιρό να τη δούμε και σε τηλεοπτική συζήτηση. Γιατί μας στερούν το θέαμα; Το γέλιο κάνει καλό και μας είναι απαραίτητο με τις δυσκολιες που περνάμε.