Βραβείο παραπλανητικής αφίσας, καλοκαίρι 2015

Βραβείο παραπλανητικής αφίσας, καλοκαίρι 2015 Facebook Twitter
9

Είδα αυτήν την απίθανα εφευρετική αφίσα χάρη στον Λάμπρο Αραπάκο που την φωτογράφησε προχτές στην Νάξο.

Διαβάστε την προσεκτικά. 

Βραβείο παραπλανητικής αφίσας, καλοκαίρι 2015 Facebook Twitter

  

*Τρίβια:

Πρόκειται για το μαγαζί που είχαν χρεώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καταγγέλοντας ότι χρέωνε ακριβά τις ξαπλώστρες, αλλά αυτός είχε διαμαρτυρηθεί εξηγώντας πως δεν είναι δικό του ούτε είναι μέτοχος σε αυτό.  

Η απάντηση που είχε δώσει (καλοκαίρι του 2013):

«Διαβάζω από το πρωί μια καταγγελία ενός πολίτη που έβαλε στο στόχαστρό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το beach bar στη Νάξο όπου ο παρουσιαστής φέρεται να είναι μέτοχος. Σύμφωνα με την καταγγελία «το παιδί του λαού χρεώνει δυο ξαπλώστρες και δυο καφέδες με 20 ευρώ.

Πόσες φορές θα το πώ. Δεν έχω καμία μετοχική σχέση με το συγκεκριμένο στέκι. Τα καλοκαίρια αράζουμε μαζί με την γυναίκα μου απολαμβάνοντας διακοπές. Είμαι ιδιοκτήτης; Καμιά σχέση. Ας ψάξουν την εταιρεία να δουν τους μετόχους πριν επιτεθούν. Γνωρίζω πώς όλο αυτό γίνεται για να πουλήσουν κάποιοι. Ωστόσο εγώ οφείλω να πώ την αλήθεια.

 

Βραβείο παραπλανητικής αφίσας, καλοκαίρι 2015 Facebook Twitter

 

Συνεργάζομαι με τα παιδιά, όταν μου ζητούν να τους εξυπηρετήσω για καλλιτέχνες και παίζω μουσική τις Κυριακές . Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Δε γνωρίζω αν κόβουν αποδείξεις πόσο χρεώνουν και γιατί γίνεται όλο αυτό. Αυτό που γνωρίζω είναι πώς σε όλη την Ελλάδα τα Beach bars πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στους Δήμους για να δουλέψουν 20 μέρες όλο το καλοκαίρι. Καλά θα κάνουν κάποιοι πριν γράφουν κάτι να ρωτάνε...

Και αντί επιλόγου θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα παιδιά είναι πολύ προσεκτικά και απολύτως τυικά σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους. Τόσο απέναντι στην εφορία αλλά και απέναντι στους πελάτες. Άντε και καλό χειμώνα σε όλους».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Διαβαζα μια αφισα για ένα Live στη Μυτιληνη,ωσπου βλεπω σε καποιο σημειο κατι ΠΟΛΥ ψιλα γραμματα.Σκυβω παρα πολύ κοντα και διαβαζω... "Μη σκυβεις,δεν λεει τιποτα" !!!
Με αυτή την... λογική, γιατί δεν βάλανε και άλλους; Σάκη Ρουβά, Πάολα, Βασίλη Καρά (μαζί με την Ραφαέλα Καρά), Παναγιώτη Ψωμιάδη (αν και αυτός θα πήγαινε...), τον Γιώργο Νταλάρα με τον Τζίμη Πανούση και πολλούς άλλους;;;......μέσα στο ντάλα μεσημέρι, γιατί όχι και τον Λούτσιο Ντάλα που... «δεν είναι πια μαζί μας αλλά θα παίξουμε τα τραγούδια του»...
Το κορυφαίο ήταν στην Ίο το 1994 που είχαν βγει αφίσες ότι θα έπαιζαν οι Stranglers σε παραλία του νησιού. Ολόκληρο πλοίο είχαμε ναυλώσει από τον Πειραιά τα χαϊβάνια :P