Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν

Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με την πανευρωπαϊκή δημοσκοπική έρευνα του YouGov στην οποία συμμετείχαν 1,708 Βρετανοί, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που οι πολίτες της Αγγλίας θεωρούν επικίνδυνο προορισμό, αν και το σκορ της παραμένει χαμηλό σε σχέση με τις άλλες χώρες.

Στους συμμετέχοντες ζητήθηκε να δώσουν βαθμολογία από το 0 (πολύ ασφαλής) έως το 5 (πολύ επικίνδυνη) σε χώρες λαμβάνοντας υπόψιν τους ζητήματα ασφάλειας όταν ταξιδεύουν σε αυτές.

Το 36% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η Τυνησία είναι πολύ επικίνδυνη ενώ τη δεύτερη θέση στον πίνακα καταλαμβάνει η Αίγυπτος με 23%. Η Τουρκία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17% και 4ο έρχεται το Μαρόκο. 5ο στη λίστα είναι το Ντουμπάι και αμέσως μετά βρίσκεται η Ελλάδα.

Οι χώρες που φοβούνται οι Βρετανοί να ταξιδέψουν Facebook Twitter

*Σημειώνεται πως η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 23 και 29 Ιουνίου, στον απόηχο του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τυνησία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM