ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2015 | 13:43

*

μου λείπει η επικοινωνία. η οικειότητα. όχι η γνωριμία, ξέρω πως γίνεται, αυτό που έρχεται μετά. αυτό που σε κάνει να μπορείς να χαλαρώσεις με τον άλλον, να αφεθείς. αυτό μου λείπει, από τότε που έγιναν όλα κομμάτια μόνο μια δυο φορές μου βγήκε με κάποιον και πάλι δεν πέτυχε. φυσικά. αφού διαλέγω τους πιο ακατάλληλους πάντα. την εξαίρεση ψάχνω. εξαίρεση κι εγώ. πόσο δύσκολα έγιναν όλα. κι ας μοιάζουν πιο απλά απ' ότι πριν ένα χρόνο. ή δυο. ή τρία. ναι, έρχομαι φορτωμένη από πριν. δεν είναι όμως εκεί το θέμα. το θέμα είναι όταν έχεις να δώσεις πολλά και δεν υπάρχει κανείς να θέλει να λάβει. για το να δώσει βέβαια ούτε συζήτηση. και κάπως έτσι περνάει η ζωή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και εμένα μου λείπει και σε πολύ κόσμο.Είναι η αρρώστια της εποχής μας.Κρυβόμαστε όλοι πίσω απο μάσκες και φοβόμαστε να αφεθούμε,να παρεξηγηθούμε,να απογυμνωθουμε και να γίνουμε αληθινοί.Θεωρω ότι άν εσύ κάνεις το πρώτο βήμα να εισαι αληθινή με κάποιον το πιο πιθανό είναι ότι και εκείνος θα σε ακολουθήσει με την προυπόθεση ότι δεν είναι τελείως αναίσθητος.Αλλα η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς όπου η ατομικότητα και ο εγωκεντρισμός δεσπούζουν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ