Ο οδοντίατρος που σκότωσε το λιοντάρι στέλνει επιστολή στους πελάτες του

Ο οδοντίατρος που σκότωσε το λιοντάρι στέλνει επιστολή στους πελάτες του Facebook Twitter
6

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Γουόλτερ Πάλμερ ο οποίος σκότωσε το εμβληματικό και προστατευόμενο λιοντάρι Σεσιλ σε πάρκο της Ζιμπάμπουε με την αφρικανική χώρα να ζητάει τώρα την έκδοση του.


Ο Πάλμερ έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει την κατακραυγή, πρόλαβε όμως να στείλει επιστολή στους πελάτες του οδοντιατρείου του που παραμένει κλειστό, ενώ πολίτες που αντιτίθεται στην ενέργεια του αφήνουν μηνύματα και λούτρινα λιονταράκια έξω από την πόρτα του.

Ο οδοντίατρος που σκότωσε το λιοντάρι στέλνει επιστολή στους πελάτες του Facebook Twitter

Στην επιστολή αυτή "προς τους αξιόλογους ασθενείς μου" ο Πάλμερ αναφέρει σύμφωνα με το BBC ότι κυνηγά νόμιμα ενώ υποστηρίζει πως δεν ήξερε ότι ο Σέσιλ ήταν ένα ζώο υππό προστασία.


Σημειώνει επίσης ότι βρίσκεται στην επικαιρότητα "για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμά μου ή τη φροντίδα που σας παρέχω" και περιγράφει τον εαυτό του ως "διά βίου κυνηγό" που σπάνια μοιραζόταν το πάθος του με τους ασθενείς του "επειδή μπορεί να είναι ένα διαχαστικό και συναισθηματικά φορτισμένο θέμα".
Τονίζει ακόμη ότι θα βοηθήσει τις αρχές της Ζημπάμπουε και των ΗΠΑ στις έρευνες του.

Ο οδοντίατρος που σκότωσε το λιοντάρι στέλνει επιστολή στους πελάτες του Facebook Twitter

Προς το παρόν πάντως δεν έχει εμφανιστεί ενώ την ίδια ώρα ο Λευκός Οίκος δηλώνει-μετά τη συλλογή εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών- ότι μελετά το αίτημα της χώρας της Αφρικής για έκδοση του.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM