Μόνο ο Βουλγαράκης μας έλειπε - 12 εξοργισμένα tweets

Μόνο ο Βουλγαράκης μας έλειπε - 12 εξοργισμένα tweets Facebook Twitter
10
Μόνο ο Βουλγαράκης μας έλειπε - 12 εξοργισμένα tweets Facebook Twitter
Παρέα στο κοσμικό νησί, παρέα και στο κόμμα. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Γιώργο Βουλγαράκη

Πρώτα βάζουν για αρχηγό τον βαρύμαγκα Μεϊμαράκη, που μπορεί να είναι πιο μετριοπαθής απ' τον Σαμαρά, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Και τώρα κάνουν προσκλητήριο ενότητας στα στελέχη εξαιτίας των οποίων απαξιώθηκε το κόμμα και έχασε τις εκλογές το 2009. Και αυτοί δέχονται. 

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος αυτή τη στιγμή θέλει νέους και άφθαρτους (όπως ήταν ο Τσίπρας), και εκεί στη Νέα Δημοκρατία επιμένουν να βγάζουν τους δεινόσαυρους απ' την κατάψυξη, αυτούς που ήταν νέοι και άφθαρτοι την μακρινή δεκαετία του '80. 

Μόνο ο Βουλγαράκης μας έλειπε - 12 εξοργισμένα tweets Facebook Twitter
Ατίθασα νιάτα: Ο Γιώργος Βουλγαράκης με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πιο φθαρμένο πολιτικό απ' τον Βουλγαράκη -με την εμπλοκή στο Βατοπέδι, με τα "νόμιμα άρα ηθικά"- δεν μπορώ να φανταστώ για την Νέα Δημοκρατία, κι όμως ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον θέλησε ο Μεϊμαράκης και το πιο ανησυχητικό, ότι θα προσφέρει ως απλός στρατιώτης, αρχικά. (Τι ήθελε, να τον κάνουμε και Πρόεδρο του κόμματος;)

Το twitter εξεπλάγη όσο κι εγώ. Να 12 πρόσφατα τουίτς:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Με τέτοια στελέχη, η ΝΔ δικαίως θα καταποντίζεται.Ή είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Ας το διαλύσουν το μαγαζί, καλύτερα έτσι.
Για ανθρωπους οι οποιοι δεν ειναι κομματοποιημενοι, προφανως το να γυρισει ο Βουλγαρακης δεν ειναι θεμιτο. Ομως, ανθρωποι σαν τον Βουλγαρακη ειναι αυτοι που φερνουν ψηφους και συσπειρωνουν παραταξεις. Δηλαδη, ο Μιχελογιαννακης πως βγηκε πρωτος σε ψηφους; Ή ο Αδωνις; Αυτοι ειναι καλυτεροι; Ο κοσμος δεν εμπιστευεται τους νεους. Σκεφτειτε μονο ποιοι εκλεγονται καθε φορα στις δημοτικες εκλογες, εκει που εχετε πιο αμεση επαφη και καλυτερη ενημερωση. Επομενως, την χωρα προφανως και δεν την συμφερει η επιστροφη παλιων, ''καμμενων'' προσωπων οπως ο Βουλγαρακης, αλλα την ΝΔ ως κομμα μπορει και να την ωφελησει.
Το μόνο που λείπει είναι ο Τσουκατος της Πόπη (Αθάνατη Μαλβινα) να εγγυηθεί την ενότητα του ΠΑΣΟΚ! Η πραγματικά είναι τόσο ηλιθιοι ή δεν τους καίγεται καρφί...
Τον Σαμαρά, τον φίλο του Ελύτη βρίζατε, φάτε στην μάπα τώρα τους αρχηγούς των Κένταυρων και των Ρέιντζερς. Τους διορισμένους στην ΟΝΝΕΔ από τον Μητσοτάκη.
ή είσαι αποτυχημένο τρολ ή δεν ξέρεις ιστορία. Γιατί πέρα απ του Κενταύρους και τους Ρέιντζερς όπως λες, υπήρχε και το ακροδεξιό δίκτυο 21 εκείνη την εποχή. για μάντεψε ποιος αγαπημένος σου , "φίλος του Ελύτη" βρισκόταν εκεί...
Ένα pretty bra το χρειάζονται πάντως στο κοσμικό νησί. Η φωτό είναι προ κρίσης φαντάζομαι διότι τώρα απ' ότι ακούω το σκατό τους παξιμάδι έχουν κάνει (με το συμπάθιο κιόλας) από την πείνα.
Στη ΝΔ όπως φαίνεται δεν έχουν πάρει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μήνυμα απ' την απαξίωση του κόσμου στις εκλογές. Ίσως πάλι να προτιμούν την αντιπολίτευση, το να είσαι αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι απ' τα καλύτερα επαγγέλματα παγκοσμίως.Σύντομα και τρίτο κόμμα έτσι όπως πάτε.