ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Γκλέτσος προτείνει οικουμενική και έχει βρεi και τον Πρωθυπουργό


Ο Απόστολος Γκλέτσος για Τσίπρα και Βαρουφάκη από LAMIASTARGR
2

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση προτείνει για Πρωθυπουργό σε μια οικουμενική κυβέρνηση η οποία πρέπει να σχηματιστεί, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Παράλληλα εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση κατά του Γ. Βαρουφάκη για τον οποίο είπε ότι «μας οδήγησε στην πτώχευση και πρέπει ο ίδιος να ζητήσει άρση της ασυλίας του για να βρεθούμε στο δικαστήριο ενώπιος ενωπίω και να εκθέσουμε τις απόψεις μας». Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της «Τελείας» έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην υπουργού.

«Αν ο Τσίπρας πιστέψει όσους του λένε είσαι μεγάλος ηγέτης, κάνει εκλογές για να καθαρίσει το κόμμα, αυτό που θα καταφέρει είναι να τελειώσει με την ελληνική οικονομία και να μας πάει στη δραχμή και να δει τη Ρώμη να καίγεται. Αν αντέχει η ψυχική υγεία του να δει την Ελλάδα να καίγεται ας κάνει εκλογές. Θα είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας και η δική του», είπε επίσης για τον Πρωθυπουργό, τον οποίο κάλεσε να κατέβει από το καλάμι και να κάνει οικουμενική΄.

2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM