Ύβρεις και γιουχαΐσματα προς τη σύζυγο του νεκρού Θ. Λάμπρου στα Δικαστήρια

Ύβρεις και γιουχαΐσματα προς τη σύζυγο του νεκρού Θ. Λάμπρου στα Δικαστήρια Facebook Twitter
1

Στα δικαστήρια Ναυπλίου έφτασε το πρωί η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη ώστε να δώσει κατάθεση για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, στις 8 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Η 38χρονη που έφτασε στον ανακριτή Ναυπλίου περίπου στις 09:30 το πρωί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο, με συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι ξέσπασαν σε ύβρεις και γιουχαΐσματα.  Η ίδια, έλαβε προθεσμία, ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι κύριοι Ρομποτής Βασίλης και Σπύρος, οι νέοι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπισή της, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM