ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2015 | 17:14

..

Γεια σας. Ειμαι η Μ. ετων 16.Θελω να πω καποια πραγματα που δεν εχω πει ποτε σε κανεναν, και που βρηκα ευκαιρια να τα πω λογω της ανωνυμιας. Οι γονεις μου με αγαπουν πολυ. Μου δινουν χρηματα, με φροντιζουν. Κι εγω τους αγαπω, γιατι ειναι καλοι ανθρωποι. Αλλα με καταπιεζουν. Θελουν να γινω πολυ καλη στο σχολειο για να ακολουθησω το επαγγελμα που θελουν αυτοι. Στην ζωη μου εχω κανει ελαχιστα πραγματα. Δεν εχω παει εκδρομες, (εκτος απο κατι λιγες μονοημερες) , δεν ειχα ποτε αγορι η καποιο φλερτ, δεν εχω κοιμηθει ποτε στο σπιτι μιας φιλης, παντα γυρνουσα πολυ νωρις σπιτι, δεν εχω παει σε παρτυ. Κι ολα αυτα γιατι οι γονεις μου ειναι υπερπροστατευτικοι. Εγω που λετε δεν μπορεσα να αντιδρασω κι εδω και ενα χρονο εχω γινει πολυ κλειστος χαρακτηρας. Δεν εχω ορεξη να κανω πραγαματα, μιας και τα πιο πολλα δεν μου επιτρεπονται. Οι γονεις μου δεν καταλαβαινουν πως ειναι δυστηχισμενη. Καμια φορα τα σκεφτομαι ολα αυτα και βαζω τα κλαμματα. Δεν ειμαι δυνατη, δεν εχω δυνατο χαρακτηρα. Δεν ξερω τι να κανω. Νομιζω πως εχω καταθλιψη. Αν παλι δεν εχω, ειμαι απλα πολυ δυστηχισμενη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γειά σου Μ. Είσαι ένα πολύ μικρό κοριτσάκι που περνάει τις γνωστές δυσκολίες της εφηβείας. Είναι στο δικό σου χέρι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γονιών σου και να διεκδικήσεις σιγά σιγά τα πράγματα που επιθυμείς. Οι περισσότεροι γονείς είναι υπερπροστατευτικοί από φόβο και χρειάζεται ώριμη συζήτηση και καλή διάθεση για να μπορέσουν να σε εμπιστευτούν. Ξεκίνα σιγά σιγά να τους φέρνεις σε επαφή με τους φίλους σου ώστε να τους γνωρίσουν, κάλεσε εσύ κάποια φίλη στο σπίτι για να συνηθίσουν την ιδέα του sleep over, συζήτησε για τα σχέδιά σου αναφορικά με το μέλλον σου και απέδειξε ότι είσαι συνεπής και σοβαρή με τα μαθήματά σου. Οσο για τα αγόρια και τα φλερτ θα έρθουν κι αυτά κάποια στιγμή και η μη ύπαρξή τους δεν είναι λόγος ανησυχίας για τη ζωή σου σήμερα. Εφόσον οι γονείς σου σε αγαπούν πολύ σίγουρα δεν θέλουν να σου στερήσουν τίποτα. Απλά θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και τη στήριξή τους με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σου.
Προσπάθησε να αλλάξεις ο,τι δεν σου αρέσει στην ζωή σου.Κάνε μικρά βήματα,δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι..Μίλα με τους γονείς σου,δώσε τους να καταλάβουν πως δεν είσαι ευτυχής..Η ζωή είναι δική σου κορίτσι μου.