27χρονη αρραβωνιάστηκε o Μπερλουσκόνι

27χρονη αρραβωνιάστηκε o Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
2

Δυναμική επάνοδο έκανε ο Καβαλιέρε όχι μόνο στην πολιτική σκηνή όπου ετοιμάζεται να διεκδικήσει για τέταρτη φορά το πρωθυπουργικό αξίωμα, αλλά και στην προσωπική του ζωή ανακοινώνοντας τους αρραβώνες του με την 27χρονη Ναπολιτάνα Φραντσέσκα Πασκάλε. 

«Αρραβωνιάστηκα μία Ναπολιτάνα, είναι επίσημο. Είναι 27 χρονών, με σταθερές αρχές, όμορφη εξωτερικά αλλά πιο όμορφη εσωτερικά», δήλωσε ο Καβαλιέρε. Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ κοντά μου, με αγαπάει πάρα πολύ και εγώ αισθάνομαι το ίδιο. Η κόρη μου Μαρίνα την εκτιμά και την αγαπά πολύ».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ο οποίος έχει πέντε παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους είναι έτοιμος όχι μόνο για το τρίτο στεφάνι αλλά και για την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή της χώρας. Kαι βεβαίως η μέλλουσα κυρία Μπερλουσκόνι ετοιμάζεται για το δικό της ρόλο.

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε στην οικοδομή

It's Viral / Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε σε οικοδομή

« Η εργασία στην οικοδομή πέρα από τη φυσική καταπόνηση και την εργασιακή ανασφάλεια, είναι εκτεθειμένη και στους κανόνες ασφαλείας που πολλές φορές παραβλέπονται » αναφέρει σε ανάρτησή του ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον Ροντινέι: Πού με έχει φέρει το μπάσκετ

It's Viral / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον Ροντινέι: Πού με έχει φέρει το μπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια και τη μητέρα του βρίσκονται στη Βραζιλία και επισκέφθηκαν το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια